۱ نفر
۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۳
ساخت نیروگاه ۲۵ مگاواتی در رفسنجان 

فرماندار رفسنجان گفت: با توجه به شرایط ناترازی برق در کشور، نیروگاه ۲۵ مگاواتی گازی در رفسنجان توسط بخش خصوصی احداث شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین ؛ حسین رضایی در دیدار با سرمایه‌گذار پروژه نیروگاه ۲۵ مگاواتی اظهار کرد: پیش‌قدم شدن سرمایه‌گذار برای اجرای طرح می‌تواند نوید خوبی برای رفع کمبود برق در شهرستان باشد.

وی با اشاره به اینکه این نیروگاه گازی در زمینی به مساحت یک هکتار واقع در ابتدای جاده رفسنجان به یزد احداث خواهد شد، افزود: به زودی جانمایی زمین نیروگاه انجام و در تابستان سال آینده برق تولیدی توسط آن به مدار مصرف خواهد رفت.

فرماندار رفسنجان گفت: ما در شهرستان یک نیروگاه گازی ۵۰ مگاواتی هم داریم و درخواست می‌کنیم که در اجرای پنل‌های خورشیدی در حوزه خانگی یا نیروگاهی کمک کنید که بحث کمبود برق در کشور رفع شود.

۴۶

کد خبر 1946869

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار