نخستوزیر رژیم صهیونیستی طی پیامی تهدیدآمیز از سوی یهودیان افراطی تهدید به قتل شد.
روزنامه عبری زبان یدیعوت آحارونوت، نوشت، گروهی از عوامل تندروی یهودی طی پیامی در فیس بوک، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی را تهدید به قتل کردند.
این روزنامه نوشت: در نامه مذکور خطاب به نتانیاهو آمده است "سرنوشت تو نیز مانند سرنوشت اسحاق رابین، (نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی) خواهد بود. ای پلید شمارش معکوس برای تو آغاز شده است. تو برای سمت نخستوزیری شایستگی نداری چرا که تو اعراب را بیشتر از یهودیان دوست داری."
بنا به نوشته این روزنامه، این تهدیدها پس از آن صورت گرفت که نتانیاهو پیشتر طی سخنانی متعهد شد برخی از شهرکهای یهودینشین احداث شده در اراضی فلسطینی را تخلیه خواهد کرد و دادگاه عالی نیز لزوم تخلیه آنها را تصویب کرده بود.
در همین حال، پیامهای تهدیدآمیز مشابهی برای یانیر لبید، مجری شبکه دو رژیم صهیونیستی که پیشتر اعلام کرده بود قصد دارد نامزد انتخابات آتی تلآویو شود و نیز احمد الطیبی، یکی از نمایندگان عرب پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) ارسال شده است. 51261
نظر شما