مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

پیروزی 2 ملی‌پوش افغانستانی در لیگ تکواندو ایران

فدراسیون تکواندوی افغانستان اعلام کرده که ورزشکاران این رشته در لیگ دسته اول ایران شرکت و بر حریفان خود غلبه کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛فدراسیون تکواندوی افغانستان اعلام کرد ورزشکاران این رشته در لیگ دسته اول ایران شرکت و بر حریفان خود غلبه کرده اند.

این فدراسیون با انتشار خبری گفته که "محسن رضایی و علی اکبر امیری، ملی‌پوشان تکواندوی افغانستان، در لیگ دسته اول ایران، حریفان خود را شکست دادند."

در این خبر آمده که هر دو ملی‌پوش این کشور در رقابت‌های لیگ دسته اول ایران، برابر رقبای خود وارد رقابت شدند که در نهایت رضایی موفق به شکست چهار حریف خود شد و امیری، یک پیروزی و یک شکست به دست آورده است.

این فدراسیون توضیح بیشتر در زمینه نداده؛ اما گفته می‌شود که این دو ورزشکار کشور به عنوان مهاجر در ایران زندگی می‌کنند و احتمالاً به شکل رسمی عضویت لیگ دسته اول ایران را ندارند.

پیش از این، این دو ورزشکار افغانستان به نمایندگی از افغانستان در رقابت‌های آسیایی نیز شرکت و مدال‌هایی را برای این کشور کسب کرده‌اند.

251 251

کد خبر 1948921

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • عبدالعظیم IR ۱۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۶/۰۳
    10 8
    شما خودتان ا باما مقایسه نکنید شما خودتان را با ما مقایسه کنید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین