۰ نفر
۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۶
هشدار مهم هواشناسی

سازمان هواشناسی کشور نسبت به وزش باد شدید و افزایش ارتفاع امواج در دریای خزر تا بیش از دو متر هشدار داد.

به گزارش خبرآنلاین،سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی رنگ آورده است: وزش باد شدید حداکثر ۱۰ تا ۱۴ متر بر ثانیه ( ۲۰ تا ۲۳ نات) برای نزدیک و فراسواحل و افزایش ارتفاع امواج حداکثر ۲.۳ متر در نزدیک سواحل و برای فراساحل تا ۲.۸ متر از پنجشنبه تا شنبه (۱۵ تا ۱۷ شهریور) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های گیلان و مازندران و گلستان پیش‌بینی می‌شود.

مهر در خبری نوشت:از اثرات این مخاطره جوی می‌توان به غرق شدن شناگران، آسیب به قفس‌ها و احتمال پاره شدن تورهای صیادی، خسارت به قایق و شناورهای کوچک و احتمال خسارت به تاسیسات دریایی اشاره کرد.

سازمان هواشناسی نسبت به منع تردد قایق‌های سبک و تفریحی، منع فعالیت‌های شیلاتی، منع ورود و خروج کشتی‌ها به بندر، محدود کردن تردد کشتی‌های تجاری، منع فعالیت‌های پشتیبانی صنایع فراساحلی و آماده باش برای مواجهه با خسارت احتمالی توسط کلیه فعالان دریایی توصیه می‌کند.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 1953153

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین