دانش آموزان فریب مراکز انتخاب رشته غیر مجاز را نخورند

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان چهارمحال وبختیاری با اشاره به تبلیغات گسترده انتخاب رشته در سطح شهر به داوطلبان و والدین آنها توصیه کرد از مراجعه به مراکز غیر مجاز و با هزینه غیر متعارف خودداری کنند ‌و تحت تاثیر تبلیغات اغوا کننده قرار نگیرند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، ذوالفقار علیخانی گفت: ۶۰ نفر از مشاوران با تجربه و آموزش دیده آموزش و پرورش در این پایگاه‌ها آماده ارائه خدمات مشاوره انتخاب رشته به داوطلبان کنکور سراسری می باشند.

وی گفت: حضور مشاوران دلسوز و آگاه، تعرفه مناسب، مکان امن و دسترسی آسان از مزایای این پایگاه ها می باشد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت : پایگاه‌های انتخاب رشته آموزش و پرورش تا پایان زمان انتخاب رشته به داوطلبان کنکور سراسری خدمات ارائه خواهند داد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان با اشاره به تبلیغات گسترده انتخاب رشته در سطح شهر  به داوطلبان و والدین آنها توصیه کرد از مراجعه به مراکز غیر مجاز و با هزینه غیر متعارف خودداری کنند ‌و تحت تاثیر تبلیغات اغوا کننده قرار نگیرند

به گفته وی : انتخاب رشته مناسب مطابق با روحیات ، توانایی، علاقه و مهارت های فردی دانش آموزان فرایند تخصصی است و افراد غیر مجاز تنها با کسب یک رتبه برتر در کنکور و یا داشتن یک مدرک دانشگاهی  نمیتوانند مشاور خوبی برای دانش آموزان باشند و مراجعه به این افراد میتواند به آینده شغلی دانش آموزان لطمات زیادی وارد نماید.

کد مطلب 1953704

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 6 =

آخرین اخبار