رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: برای برپایی حکومت اسلامی، اگر مردم پا به میدان گذاشتند و بر پیمان خود استوار ماندند، کار به سامان می‌رسد.

به گزارش خبرآنلاین، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مراسم سوگواری حضرت رسول اکرم(ص) و امام حسن مجتبی(ع) و نیز شهادت جان‌گداز امام هشتم، امام رضا(ع) در جمع علما و روحانیون و مدیران و کارکنان مجمع تشخیص مصلحت نظام، روزهای پایانی ماه صفر را ایام مصائب بزرگ مسلمین جهان به خصوص جهان تشیّع خواند و با اشاره به رسالت بزرگ انبیای الهی و ائمه معصومین(ع) گفت: آگاهی و روشنی‌بخشی نسبت به جهل و خرافات و نیز تأسیس مدینه‌النبی اولین رسالت رسول اکرم(ص) بود.
آیت‌الله اکبر هاشمی رفسنجانی با بیان اینکه اگرچه انبیای الهی و ائمه معصوم موظف به ابلاغ وحی و هدایت جامعه از ظلمت، خرافات و ناآگاهی بودند، تصریح کرد: موفقیت و به نتیجه رسیدن رسالت بزرگان دین در پرتو پذیرش و اقبالی بود که مردم به این بزرگواران داشتند و اگر این اقبال و درخواست از سوی مردم نبود، اسلام، اعتقادات و اخلاقیات نیز رشد و توسعه نمی‌یافت.
گزیده سخنان وی از این قرار است:
• ترویج و تبلیغ اسلام مبتنی به زور نبود و پیامبر گرامی اسلام آنقدر نزد مردم محبوبیت داشتند و عزیز بودند که مؤمنین نمی‌گذاشتند آب وضوی ایشان به زمین بریزد و واضح است در این فضا برای پذیرش و گسترش اسلام و قرآن نیازی به توسل به زور نبود.
• امام حسن(ع) حتی برای نبرد با معاویه سپاه هم آماده و راهی کرده بود، اما وقتی دید مردم همراهی نمی‌کنند، مصلحت را به حفظ کیان اسلام دید و مجبور به پذیرش صلح شد.
• برای برپایی حکومت اسلامی، اگر مردم پا به میدان گذاشتند و بر پیمان خود استوار ماندند، کار به سامان می‌رسد، ولی اگر مردم همراهی نکردند چنین وظیفه‌ای از دوش ائمه علیهم‌السلام نیز برداشته می‌شود.
/2929

 

کد خبر 195397

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۲۱:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳
    10 54
    بعله ترویج صلح امام حسن هم بعد از رواج دادن قیام عاشورا هم خوبه
  • میثم IR ۲۱:۴۲ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳
    9 154
    فعلا که شما محبوبیتی نداری
    • بدون نام IR ۱۷:۰۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۸
      0 1
      محبوب نبود شد
  • 123 IR ۲۲:۰۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳
    آيا مردم فقط شما،خانواده شما،اطرافيان شما ومطيعان امرشماهستند؟
  • بدون نام IR ۲۲:۱۱ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۳
    خدا نگهدار ایشان باشه انشاا...
  • بدون نام IR ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۰۴
    15 1
    باید عقلانیت حسنی تبیین و ترویج شود

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین