پیکر فرمانده سابق سپاه، صبح امروز از مقابل مسجد حضرت ولیعصر(عج) در تهران تشییع شد.

 محمود عزیزی: حدود ساعت 8و 20 دقیقه به مسجد ولیعصر می رسیم. هنوز ابتدای مراسم است و جمعیت کمی در مسجد حضور دارند. بیرون اما علی رغم سردی هوا تعداد کسانی که به میهمانان خوش آمد می گویند، کم نیست. برخی ها هم ترجیح می دهند همان بیرون رفقای سپاهی خود را بعد از مدتها ملاقات کنند.
سردار حسین علایی که بعد از درگذشت سردار سیاف از نخستین کسانی بود که برای او یاداشتی نوشت، حالا هم جزو اولین چهره های شاخصی است که در مراسم شرکت می کند. سرلشکر غلامعلی رشید جانشین رییس ستاد کل نیروهای مسلح، سردار سیدیحیی صفوی دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا، دریابان علی شمخانی رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع، سردار محمدجعفر اسدی فرمانده سابق نیروی زمینی سپاه، امیر بقایی فرمانده اسبق نیروی هوایی ارتش، دیگر مهمانانی اند که به مراسم خداحافظی با مسئول عملیات قرارگاه کربلا آمده اند.
 علاوه بر آنها حسین الله کرم از اعضای اصلی انصار حزب الله، سردار محمد باقرزاده رییس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر، میر کاظمی وزیر سابق نفت، علی عبدالهی معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور و محسن مومنی رئیس حوزه هنری نیز در میان مدعوین مراسم حضور دارند.
 صفوی با کاپشن قهوه ای و کلاهی که به سر دارد، از جمله کسانی است که ترجیح می دهد مصاحبه نکند و به جای پاسخ به سوال ما از یکی از نزدیکان مرحوم سیاف علت مرگ را جویا می شود تا بشنود «سکته قلبی».
سیاف  که از فرماندهان سابق دافوس سپاه (دانشکده فرماندهی و ستاد) و مسئول عملیات قرارگاه کربلا در 8 سال دفاع مقدس بود، در شب رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) در سن 55 سالگی در گذشت و در روز شهادت امام رضا (ع) در جمع دوستدارانش از مقابل مسجد ولیعصر تشیع شد.
داخل مراسم بعد از پایان قرائت قرآن، شمخانی شروع به سخنرانی می کند. عبارت های عربی را بسیار فصیح می خواند و لهجه جنوبی اش را بار دیگر آشکار می کند.
شمخانی از گمنام طلبی سیاف و ابدعات او در بخش اطلاعات جنگ سخن می گوید و اضافه می کند که او «بسیاری از طرح های عملیاتی دفاع مقدس را با دست خودش طراحی کرده است.»
 در ادامه هم بعداز آنکه باردیگر درگذشت سردار را به خانوداده اش تسلیت می گوید، اضافه می کند: «ناقوس رحیل نسل ما مدتی است نواخته شده، مرگ هیچ ترسی ندارد، چون سرنوشت همه ما است. مصیبت مربوط به قبل و بعد از مرگ است.»
او که معتقد است «انالله و انا الیه راجعون» مربوط به زنده ها است و نه درگذشتگان، می افزاید: قرآن قبل از انقلاب روی تاقچه خانه های ما بود و شریعتی و مطهری آن را به میان جامعه آورند. اگرچه امروز قرآن در متن زندگی اجتماعی ما است، ولی سنت های غلطی داریم.
 به اینجا که می رسد پیکر مرحوم سیاف زاده را وارد مسجد می کنند و سخنرانی شمخانی ناتمام می ماند. صدای الله اکبر و شیوه زنان تنها صدایی است که در مسجد می پیچد...

/29212

کد خبر 195457

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین