۲۰۰ کیلومتر از راه‌های شهرستان سروآباد خط کشی شد

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان سروآباد از خط کشی ۲۰۰ کیلومتر از راه های اصلی، فرعی و روستایی این شهرستان در نیمه نخست امسال خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، علی فرخ نژاد اظهار کرد: خط کشی ۲۰۰ کیلومتر از راههای اصلی، فرعی و روستایی این شهرستان با هزینه سه میلیارد تومان انجام شد.

 رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان سروآباد اضافه کرد: در همین مدت یک هزار و ۵۰۰ متر مربع لکه گیری در جاده های اصلی، فرعی و روستایی و ۱۶ کیلومتر روکش جاده اصلی و روستایی صورت گرفت.

 وی ادامه داد: در سالجاری ساختمان نگهبانی‌ و انباری و استراحت تعمیرکار و تعمیرات راهدارخانه با اعتباری بالغ بر ۹۰۰ میلیون تومان نیز احداث شد.

 فرخ نژاد یادآور شد: نصب ۴۰۰ متر گاردریل، تیغه زنی راههای روستایی به طول ۲۲۰ کیلومتر و شانه سازی محورهای اصلی به طول ۷۰ کیلومتر از دیگر اقدامات این اداره برای افزایش ایمنی راه های شهرستان در سال جاری بوده است.

46

کد خبر 1962023

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین