سایت رجانیوز نوشت:

صادق محصولی در نشست دفتر پژوهش های فرهنگی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) گفت:

* ما بعد از بد اخلاقی هایی رسانه ای در تخریب چهره ها خدمت آیت الله مهدوی کنی رفتیم و گفتیم که 2 نفر از جبهه متحد و 2 نفر از جبهه پایداری انتخاب شوند و جلوی تخریب های دورن اصولگرایی را بگیرند ولی دوباره در این خصوص موافقت نشد.
*ما می خواهیم لیست اصولگراها را بدهیم اگر ساکتین فتنه در این لیست ها باشد مردم اعتماد نمی کنند. در دوره گذشته بنده هم در 6+5 در جبهه متحد بودم اشخاص حقیقی نماینده نداشتند و دلیل ندارد که شهردار و رئیس مجلس در این لیست ها سهم داشته باشند و رهبری هم فرمودند که قوا دخالت نکنند و اینها باید لحاظ شود.
* موضوع ثروت بنده زمانی مطرح شد که بنده برای وزارت نفت در دولت نهم پیشنهاد شده بودم و در آن موقع آقازاده فتنه گر لندن نشین سراغ ما را گرفت و ما به او محل نگذاشتیم و این آقازاده به ما پیغام فرستاد که هوای ما را داری یا نه؟ که ما بدانیم در مجلس برای شما چه کار کنیم و از آنجا سردار 20 میلیاردی شروع شد و اولین بار هم سایت منافقین آن را درج کرد و قضیه 20 میلیاردی ما این شد.

گفتنی است مجلس هفتم که اکثر نمایندگان آن را طرفداران دولت احمدی نژاد تشکیل می دادند، رغبتی به وزیرنفت شدن محصولی نشان نداد و رئیس جمهور نیز به دلیل پرهیز از حواشی احتمالی وی را معرفی نکرد.حضور محصولی در پروژه های اقتصادی مانع از معرفی وی به عنوان وزیر نفت شد.

2717

کد خبر 196407

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین