۰ نفر
۱۳ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۷:۳۷

جغدهای برفی برخلاف دیگر جغدهای جهان که فقط شبانگاه شکار می‌کنند، هم در روز و هم در شب فعالند و شکم خود و جوجه‌هایشان را سیر می‌کنند. این عکس را جیمز گالتو برای نشنال‌جئوگرافیک ارسال کرده است.

برای مشاهده عکس بزرگ از نشنال‌جئوگرافیک، اینجا را کلیک کنید.

5353

کد خبر 196943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرشته IR ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    20 1
    محشره...
  • محسن خان IR ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    23 6
    الله اکبر! واقعا عظمت و بزرگی خدا توصیف ناپذیره، چقدر زیباست ...
  • بدون نام IR ۱۱:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    24 1
    چقدر خوشگله
  • بدون نام IR ۱۱:۲۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    8 3
    نشنال‌جئوگرافیک
  • parmis IR ۱۱:۳۹ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    20 3
    آخرشه. قدرت خدا رو ببین
  • بدون نام IR ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    8 1
    این موجود بی ازار به هزار تا نیمه حیوان ... می ارزد!!!!
  • بدون نام IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    11 3
    واقعا در برابر خلقت زیبای خداوند باید سر به سجده گذاشت
  • مهدی IR ۱۴:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    7 1
    زیباست.
  • محسن IR ۱۵:۴۶ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۳
    11 3
    اینم نقاشی دیگر خداوند است...............
  • شادی GB ۲۳:۲۷ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۴
    3 2
    خیلی نازززززززززززززززززززه