لازمه تقویت نیرو و جذب نخبگان در ورزش پیگیری دستگاه متولی و مطالبه‌گری و حمایت نهادهای مردمی است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان با اشاره به نقش کارشناسان زبده و آشنا به مسائل روز ورزش گفت: راهکارهای متعددی برای تقویت نیرو و جذب نخبگان در ورزش استان سمنان در دسترس است که لازمه انجام آن پیگیری دستگاه متولی و مطالبه‌گری و حمایت نهادهای مردمی است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ؛هیات‌رئیسه انجمن حامیان ورزش استان سمنان روز پنج‌شنبه هفته گذشته  دیداری با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان برگزار کرد و اعضا به ارائه پیشنهاداتی در خصوص رفع مشکلات ورزش استان و شناسایی راهکارهای همکاری پرداختند.

نادر مالکی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان با تحلیل شرایط اجتماعی استان، ورزش را از مولفه‌های اثرگذار و راهکارهای عملی و در دسترس برای مدیریت مسائل اجتماعی- فرهنگی عنوان کرد و افزود: خوشحالم که جامعه ورزش به سطحی از بلوغ رسیده است که بخشی از نخبگان در قالب تشکلی مردمی و خودجوش به پیگیری منطقی مشکلات با ارائه راه‌حل‌های منطقی و علمی پرداخته‌اند.

وی خود را از مدافعان توسعه ورزش در استان اعلام کرد و گفت بعنوان یک کارشناس توسعه و مدیر سازمانی که در راستای توسعه استان فعالیت می‌کند باور دارم، هزینه کردن در ورزش چیزی جز سرمایه‌گذاری اثرگذار روی جوانان و نوجوانان و آینده‌سازان کشور نیست.

مالکی ادامه داد: اینکه بگوییم برای ورزش و فعالیت‌های ورزشی پول و امکانات نداریم، طرح گزاره‌ی درستی نیست و منابع متعددی برای تامین مالی فعالیت‌ها و توسعه زیرساخت‌ها وجود دارد، اما این مدیریت و پیگیری و ارائه طرح‌های دقیق و توجیه‌کننده است که لازمه فعال و پویا شدن ورزش استان است.

این مدیر استانی با آسیب‌شناسی پروژه‌های عمرانی استانی در حوزه ورزش گفت: تعدد پروژه‌های نیمه‌کاره، عدم اولویت‌بندی بر مبنای نیازها، کلنگ‌زنی پروژه‌های جدید بر مبنای برخی دخالت‌های غیر کارشناسی و سیاسی و... باعث تخصیص قطره چکانی اعتبارات و به ثمر نرسیدن پروژه‌ها می‌شود.

وی اضافه کرد: تمام تلاش سازمان مدیریت به ثمر رساندن پروژه‌های موجود بر مبنای شاخص‌های علمی و جلوگیری از کلنگ‌زنی‌های نمایشی و افزودن باری جدید بر دوش دولت است.

مالکی تصریح کرد: به عنوان سازمانی که دغدغه توسعه استان را داریم با تمام توان از طرح‌های تحولی در حوزه ورزش استان حمایت خواهیم کرد و محدودیتی در این حوزه نداریم و با روی باز پذیرای نظرات کارشناسان خواهیم بود.

***اعضای هیات رئیسه انجمن حامیان ورزش استان سمنان  با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مطرح کردند:

گران شدن ورزش برای مردم،آسیب شناسی وضعیت کنونی ورزش،ایجاد ساختار مناسب برای استعدادیابی و شفافیت بودجه های ورزش

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان ،در این نشست عباس آلبویه رئیس هیئت مدیره بر تغییر وضع موجود در سیاست‌گذاری‌های ورزش استان تاکید کرد و گفت: باید ورزش ارزان و در دسترس برای همه مردم و بخصوص جوانان و اقشار آسیب‌پذیر مهیا باشد و سیاست‌های در پیش‌گرفته شده در خصوص واگذاری اماکن ورزشی بصورت اجاره و یا بازسازی در استان سمنان، در راستای این فلسفه نیست و پیشنهاداتی برای بازبینی روش‌ها ارائه داد.

-دکتر حسین زیاری مدیرعامل انجمن نیز به  ارائه تحلیلی از وضعیت ورزش در برنامه هفتم توسعه و اثرات آن بر ورزش استان در سال‌های آتی پرداخت و پیشنهاداتی برای رفع این موانع ارائه نمود.

وی همچنین آسیب‌شناسی از وضعیت کنونی ورزش استان در حوزه فرهنگی،  اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و عمرانی ارائه نمود و گفت: نیروی محرک هر سیستمی نیروی انسانی آن است و آمار و ارقام رسمی نشان می‌دهد که وضعیت حقوق و رفاهیات کارکنان و حقوق‌بگیران اداره کل ورزش و جوانان نیازمند بازبینی اساسی است و اگرچه این موضوع باید در سطح ملی رفع و رجوع شود اما خواستار تخصیص اعتبارات ویژه استانی برای جبران زحمات این عزیزان هستیم.

وی بازبینی در برخی شاخص‌های توسعه‌ای از جمله شاخص سرانه ورزشی را مهم دانست و پیشنهاداتی در خصوص نحوه تخصیص اعتبارات تملک و دارایی و طرح تعمیر و نگهداری اماکن ورزشی، بازبینی آئین‌نامه‌های واگذاری اماکن، تدوین برنامه توسعه و آمایشی استانی، جذب خیرین و علاقمندان، هیات‌های ورزشی و سازمان‌های مردم‌نهاد و اجرا و بکارگیری نتایج پژوهش‌های علمی پرداخت.

-مهندس مجتبی علینژاد عضو انجمن نیز پیشنهادتی در خصوص نحوه نظارت بر ساخت پروژه‌های عمرانی و طراحی اماکن بر مبنای بوم هر شهرستان ارائه داد.

-ناهید امیدی عضو انجمن با طرح اهمیت نقش زنان و محدودیت‌های پیش‌روی این بخش از جامعه بر لزوم تقویت ورزش بانوان تاکید کرد و پیشنهاداتی در این خصوص مطرح نمود.

-احمد اخلاقی از اعضای انجمن نیز با اشاره به اهمیت نیروی انسانی در برنامه‌ریزی خواستار جذب قهرمانان ورزشی در بدنه ورزش استان شد و به ارائه پیشنهاداتی در خصوص بازبینی آئین‌نامه بنیاد نخبگان برای حضور قهرمانان و نخبگان ورزش همچنین مطالبی در خصوص ایجاد ساختاری برای استعدادیابی و پرورش قهرمانان ارائه داد.

-دکتر محمد رشیدی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد و از اعضا انجمن، به مشکلات حضور بخش خصوصی و خیرین در ورزش استان پرداخت و گفت در سال گذشته که بعنوان مدیرعامل یک باشگاه خصوصی در ورزش استان فعالیت داشتیم بیش از ٧٠ درصد هزینه‌های‌مان پرداخت‌های مستقیم و غیر مستقیم به بخش دولتی بود و اضافه کرد این روش با شعارهای خصوصی‌سازی و لزوم جذب اسپانسرها در ورزش همخوانی ندارد.

وی پیشنهاداتی برای رفع این مساله در ورزش استان مطرح کرد و گفت آمادگی داریم تا با هماهنگ نمودن خیرین چند پروژه ورزشی را به سرانجام برسانیم و نطراتی برای حل مشکلات اداری ارائه کرد.

-مرتضی دهرویه مدیر روابط‌عمومی انجمن نیز خواستار ایجاد ساز و کاری برای ایجاد شفافیت در ورزش استان شد و گفت: اگر مشخص باشد که نحوه تخصیص اعتبارات در ورزش چگونه اتفاق می‌افتد، آنگاه امکان تعیین سهم هر فرد و نهادی در ورزش استان مشخص خواهد شد.

وی ادامه داد: مطالبه‌گری از طرف مردم نیازمند ایجاد شفافیت از سمت دولت است و مخفی کردن اطلاعات و سرمایه مردم که در دست دولت است با هیچ منطقی توجیه نمی‌شود و اگر شفافیت باشد، حتما جلوی انحراف و فساد سد خواهد شد.

وی رسانه‌های استان را یاوران واقعی ورزش دانست و گفت شاید کمتر استانی سراغ داشته باشیم که رسانه‌نگار تا این حد علاقمند و بی‌توقع از ورزش حمایت کنند و ایجاد سد در مسیر دسترسی آزاد به اطلاعات حتما در راستای منافع مردم نیست.

46

کد خبر 1969647

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =