مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران از آمادگی کامل مجموعه 20گانه ادارات آموزش و پرورش شهرستان های تهران برای اجرای 6-3-3 خبر داد: 95درصد از فضای مورد نیاز برای اجرای طرح 6-3-3 فراهم شده است.

 به گزارش خبرآنلاین، این خبر رحیم زمانی در واقع پاسخ به منتقدانی است که اجرای طرح 6-3-3 را حداقل در سال تحصیلی 91-92 به دلیل فراهم نبودن امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، عملی نمی دانستند. دلیل هم افزوده شدن حداقل یک پایه تحصیلی به دوره ابتدایی و تغییر نکردن فضای آموزشی و فقدان کادر آموزشی به دبستان ها اعلام شد.

با این حال به گفته زمانی در سال تحصیلی آینده دو هزار و 140 کلاس ششم ابتدایی در کل مناطق شهرستان های استان تهران دایر می شود. او دراین باره به خبرآنلاین گفت: "با توجه به لزوم آماده سازی فضای آموزشی لازم برای ایجاد این تعداد کلاس جدید فعالیت های زیادی شده است و هم اکنو بیش از 95 درصد از فضای مورد نیاز برای اجرای این طرح آماده است و در کل منطقه تنها نیاز به ایجاد 80 کلاس جدید وجود دارد."

او گفت: "در ایجاد کلاس های جدید به هیچ عنوان از روش های نامتعارفی که به حذف فضاهای موجود آموزشی منجر شود استفاده نشده است، ما سه خط قرمز جدی در ایجاد کلاس های جدید داریم و برای این کار به هیج عنوان به سمت نمازخانه، کتابخانه و آزمایشگاه مدارس نرفته ایم. بنا را بر این گذاشتیم تا برای جبران کاستی کلاس ها دست به تغییر کاربری این سه فضای مهم آموزشی و تربیتی نزنیم."

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران با اشاره به تعداد مدارس نوساز تحویلی در سال آینده، رفع صد در صدی مساله کمبود فضای آموزشی تا پیش از آغاز سال تحصیلی بعد را امری قطعی دانست و گفت: با وجود اینکه از 2140 کلاس اکنون تنها 80 کلاس و آن هم در دو منطقه شهریار و ملارد باقی مانده است، با تدابیر اندیشیده شده این مشکل نیز تا پایان امسال رفع می شود. این کار در صورت ضرورت از فضای اداری مدارس کاهش یافته و به فضای آموزشی افزوده می شود."
 

درآمدزایی فنی و حرفه ای ها
مدیر کل آموزش و پرورش شهرستان های تهران همچنین از اجرای قانونی خبر داد که به موجب آن مدارس فنی و حرفه و کاردانش درآمدزا می شوند: "ما قانونی داریم با عنون « تبصره75» که این اجازه را به مدارس بویژه مدارس فنی حرفه ای و کاردانش می دهد تا بتوانند درآمد زایی داشته باشند. این قانون فرصت خوبی است تا در مدارس فنی و هنرستان ها دانش آموزان برای صنعت و بازار واقعی کسب و کار آماده بشوند."

زمانی گفت: "هم اکنون تعدادی از هنرستان های ما در بعضی مناطق موفق شده اند این کار را انجام بدهند که در نهایت هم موجب ایجاد تجربه برای دانش آموزان و هنرجویان شده است و هم درآمدهای خوبی را عاید مدارس و هنرجویان کرده است. مجوزهای لازم به مدیران هنرستان ها برای حمایت از دانش آموزان در این امر داده شده است و برای رفع موانع موجود و اجرای صحیح این قانون، دستورالعمل های لازم نیز یه مدارس ارسال شده است."

مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران همچنین با اشاره به ضرورت آماده کردن دانش آموزان برای بازار کار، این تبصره از قانون آموزش و پرورش را راهی برای رسیدن به این هدف عنوان کرد و گفت: "ما از همه مدیران در مناطق خواسته ایم تا بسترهای لازم برای اجرای این قانون و آماده سازی دانش آموزان برای ورود به عرصه های واقعی کسب و کار را فراهم کنند."
 4747

کد خبر 197380

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۰۹:۱۳ - ۱۳۹۰/۱۱/۱۶
    0 0
    اسمش مثل پنی سیلینه 6-3-3

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین