۰ نفر
۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۷:۳۰
خبر خوش برای پرستاران

رئیس سازمان اداری و استخدامی گفت: مقرر شد که میانگین پرداختی بابت اضافه‌کار پرستاران، به ساعتی ۸۰ هزار تومان برسد که این مبلغ نزدیک به ۳ برابر گذشته است.

به گزارش خبرآنلاین،علاء‌الدین رفیع‌زاده از نهایی شدن موضوع اضافه‌کاری پرستاران با تلاش سازمان اداری و استخدامی کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور خبر داد و با اشاره به اینکه جزئیات این موضوع توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به زودی منتشر می‌شود، گفت: مبلغ اضافه‌کار پرستاران در حدود ٢۵ تا ٣۵ هزار تومان است که با ابلاغ این موضوع، این مبلغ با ۳ برابر افزایش به‌طور میانگین به ٨٠ هزار تومان می‌رسد. در این خصوص تاییدات لازم از سازمان برنامه و بودجه کشور نیز اخذ شده است.

شزق در خبری نوشت:رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور از تاکید رئیس‌جمهور بر این مسئله گفت و افزود: جلسات کارشناسی بین دو سازمان تخصصی در این زمینه انجام شد که در نهایت موضوع افزایش اضافه‌کار این قشر زحمتکش و نحوه پرداخت آن مطابق با احکام پرستاران به سرانجام رسید که همزمان با روز پرستار ابلاغ خواهد شد.

۲۳۳۲۱۷

کد خبر 1980788

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین