پاکسازی و تنقیه ۱۱۰۰ دستگاه پل در حوزه راه‌های لرستان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان از پاکسازی و تنقیه بستر ۱۱۰۰ دستگاه پل بزرگ و کوچک در حوزه راه‌های استان طی ۸ ماهه سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان  ،عارف امرایی در این رابطه گفت : با هدف پیشگیری از وقوع سیلاب و جلوگیری از وارد شدن صدمات به ابنیه، قبل از شروع بارندگی‌ها عملیات پاکسازی و لایروبی پل‌ها در محورهای مواصلاتی استان انجام می‌شود.

وی ادامه داد: از ابتدای سال جاری تا پایان آبان ماه، با تلاش نیروهای راهداری  ۱۱۰۰ دستگاه پل در حوزه راههای استان تنقیه و پاکسازی شده است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان لرستان  اضافه کرد: نیروی های راهداری استان به منظور آماده‌باش برای بارندگی‌های  پاییز و زمستان امسال، اقداماتی همچون لجن برداری، سبک‌سازی سپتینگ‌های زیرگذرها، احداث و اصلاح قنوها، تخلیه و پاکسازی کانال‌های هدایت آب، دریواسیون پل‌های بزرگ، تنظیم بستر ورودی و خروجی آبروها، ریزش برداری و … در طول محورهای استان انجام داده است.

کد خبر 1989226

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 15 =