یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال وسایل ورزشی بین مدارس قشم توزیع شد

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم گفت: یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریال وسایل ورزشی با هدف کیفیت بخشی به تربیت بدنی و تحقق عدالت آموزشی در بین مدارس و دانش آموزان این شهرستان مرزی توزیع شد.

به گزارش خبرآنلاین، عنایت پورسالاری،‌ معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم روز یکشنبه گفت: توزیع این اقلام ورزشی در ۲ مرحله و در راستای شاداب سازی محیط در ۱۵۰ مدرسه این شهرستان در حال انجام است.

وی ادامه داد: توزیع این تجهیزات در مرحله اول شامل اقلام ورزشی از جمله انواع توپ رشته های ورزشی، طناب، حلقه هولاهوپ، شطرنج، دارت، تور راکت تنیس روی میز، راکت بدمینتون و در مرحله دوم شامل حلقه بسکتبال، دروازه فوتبال و میز تنیس روی میز است.

معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش شهرستان قشم توضیح داد: این اقلام همه ساله در این ایام به مناطق مختلف این شهرستان ارسال می شود تا وسایل ورزشی مورد نیاز دانش آموزان در سال تحصیلی جدید تامین شود.

پورسالاری اضافه کرد: یکهزار و ۳۵۰ معلم در قشم مشغول تدریس هستند که از این تعداد ۷۸ نفر آنها در حوزه پرورشی و تربیت بدنی فعالیت دارند.

وی هدف از توزیع این وسایل را رفع کمبود لوازم ورزشی در مدارس این شهرستان، کیفیت بخشی هر چه بیشتر به درس تربیت بدنی دانش آموزان مقاطع ابتدایی و متوسطه اول و دوم این جزیره و بهبود وضعیت بهداشتی فضاهای آموزشی عنوان کرد.

در سال تحصیلی ۱۴۰۴ -۱۴۰۳ بیش از ۳۲ هزار دانش آموز در شهرستان قشم تحصیل می کنند که از این تعداد ۱۹ هزار ۳۸۷ دانش آموز در مقطع ابتدایی، هفت هزار و ۳۲۹ نفر متوسطه اول و چهار هزار و ۵۴۱ نفر نیز در مقطع متوسطه دوم به تحصیل می پردازند.

46

کد خبر 1990911

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار