تکلیف بنزین بالاخره روشن شد/ این گروه‌ها منتظر افزایش حقوق باشند

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: افزایش قیمت بنزین جزو اختیارات دولت است و بر اساس قانون هدفمندی این اختیار به دولت داده شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،  محسن زنگنه، در مورد تغییرات اساسی در لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ اظهار داشت: برخی از منابع درآمدی دولت که با قوانین دائمی مغایرت داشتند، از جمله قانون بانک مرکزی و تأمین مالی زیرساخت‌ها، به طور کامل حذف شده‌اند. همچنین، مجلس به منظور مدیریت بهتر تورم، برخی از افزایش قیمت‌ها را کاهش داده است. از سوی دیگر، حداقل حقوق و دستمزد برای افراد تحت پوشش کمیته امداد و اقشار کم‌درآمد افزایش یافته و منابعی نیز برای واردات خودرو برای دولت تأمین شده است. بنابراین، من بر این باورم که تغییرات جدی در حوزه منابع و مصارف بودجه مشاهده نخواهیم کرد.

وی همچنین به میزان کسری بودجه لایحه ۱۴۰۴ اشاره کرد و به اقتصادآنلاین گفت: "کسری" دارای معنای خاصی است و اگر منظور از کسری، کل بودجه کشور باشد، باید بگویم که میزان اوراقی که چاپ می‌شود و مقدار نفتی که به فروش می‌رسد، تقریباً با هزینه‌ها و مصارف همخوانی دارد. ما با فروش اوراق و همچنین منابع حاصل از فروش نفت و یا منابع صندوق توسعه، این کسری را جبران خواهیم کرد. اما اگر منظور از "کسری"، تراز عملیاتی باشد، اگر هدفمندی را از آن کسر کنیم، باز هم حدود ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار میلیارد تومان کسری بدون منابع هدفمندی و تجمیع منابع و مصارف خواهیم داشت. همچنین، اگر بخواهیم هدفمندی و تمامی منابع و مصارف را در یک ظرف جمع‌آوری کنیم، کسری تراز عملیاتی ما به حدود ۱۸۰۰ همت بر اساس جداول دولت خواهد رسید که همان‌طور که اشاره کردم، بخشی از آن به خاطر تجمیع منابع هدفمندی است.

زنگنه در مورد آزاد گذاشتن سقف واردات بنزین برای دولت خاطرنشان کرد: ما سقف واردات بنزین را آزاد نکرده‌ایم؛ بلکه این موضوع جزو اختیارات دولت محسوب می‌شود و نیازی نیست که در لایحه بودجه ذکر شود. دولت بر اساس برنامه هفتم توسعه این وظیفه را دارد که صرفه‌جویی انجام دهد و واردات را کاهش دهد.

وی در پایان در خصوص احتمال افزایش نرخ بنزین گفت: افزایش قیمت بنزین جزو اختیارات دولت است و بر اساس قانون هدفمندی یارانه‌ها این اختیار به دولت داده شده است.

223223

کد خبر 1991611

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 4 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 22
  • نظرات در صف انتشار: 64
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۱:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
    12 0
    افزایش نرخ چیه برادر من ؟! مگه خودرو افزایش قیمت داشتیم یا کالاهای دیگر مگه گرانتر شد چرا وفاق ملی را در نظر نمی گیرید ؟
  • منوچهر طاهرخانی IR ۲۲:۱۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
    23 0
    فقط با افزایش بنزین مردم فقیرتر می‌شوند چون تاریخ نشان داده
  • منوچهر IR ۲۲:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
    28 0
    با افزایش قیمت بنزین شوک به جامعه مخصوصا اقشار ضعیف و کم درامد وارد می‌شود
  • IR ۲۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۲
    20 0
    بازم گرونی
  • IR ۰۱:۲۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    18 1
    آقا این کارو نکنید
  • رفیعی IR ۰۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    24 2
    بیچاره راننده تاکسی ها
  • IR ۰۵:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    16 0
    بنزین رو گرون میکنید بعد میخواین بدین رو حقوق ،از این جیب به اون جیب ؟
  • امیر IR ۰۷:۰۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    9 24
    بنزین باید۴۰درصدگران بشه تا قاچاق وسراف این سرمایه ملی تموم بشه.
  • ناشناس IR ۰۸:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    12 0
    سلام تورم 50 درصدی
  • IR ۰۸:۲۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    11 1
    ماشین باید ارزون بشه پس
  • حمید IR ۰۹:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    21 1
    سلام هر گاه دولت حقوق ما ملت را بر مبنای دلار بازار که بنزین را حساب می‌کند پرداخت کرد آنگاه می‌تواند بنزین را گران کند
  • رضا IR ۰۹:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    5 11
    باشه بیست درصد گرون کنید
  • حسین IR ۰۹:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    13 1
    چرا باید گرون بشه
  • IR ۱۱:۳۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    9 2
    شما باید قیمتهارو کم کنید و ثابت نگه دارید،مواد غذایی و پوشاک کم بشه بقیه کم میشن.حقوق بره بالا اجناس چند برابر میره بالا.پس فایده نداره،کار خصوصی هم میخوابه.فایده نداره.فشار رو قیمت اجناس باشه.
  • IR ۱۲:۰۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    2 0
    بنظر من معلول سرپرست خانواده بدون خونه فاقد شغل اندک ماهانه پول بنزین و نان که یک ماشینم نداریم حساب سرپرستان خانوار واریز شود با سلام خدمت مسعولان محترم سهام عدالت... نمیدونم چرا واریز سهام عدالت جاماندکان فرزندان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی ره تحت پوشش قرار بود قبل عید نوروز واریز شود
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    2 2
    شما قیمت را افزایش می دهید
  • IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    1 3
    معلومه که گرون میشه
  • IR ۱۶:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    3 1
    سهام چی شد هرسال این موقع سهام اعلام شده بود
  • IR ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    1 2
    بجای واردات بنزین باید سرمایه گذاری روی پالایشگاههای کوچک زود بازده و فروش میعانات نفتی بجای خام فروشی بود
  • معلول بیچاره IR ۱۶:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    1 1
    برا کسی هم مستمریش قطع شده؟ برامن هم مهر ماه واریز نشد هم آبان هم هنوز واریز نشده؟
  • IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    9 1
    همه اش استرس
  • IR ۱۸:۱۱ - ۱۴۰۳/۰۹/۱۳
    8 2
    تاسف برانکیزه