شایسته سالاری در انتصابات مدیران مازندران لحاظ شود

عضو مجلس خبرگان رهبری از استاندار جدید مازندران خواست تا در انتصابات شایسته سالاری در انتخاب مدیران را مدنظر خود قرار دهد.

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، آیت الله علی معلمی، نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان رهبری و امام جمعه قائم‌شهر در دیدار استاندار جدید مازندران، اظهار داشت: در انتصابات باید شایسته سالاری افراد مورد توجه قرار گیرد. استاندار مازندران باید این اصل مهم را در انتصابات مد نظر قرار دهد تا بتوانیم با تکیه بر شایسته سالاری و ظرفیت افراد، علاوه بر رفع مشکلات فراروی، به توسعه پایدار دست یابیم.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر و بنا به برخی ملاحظات و رعایت نکردن موازین، انتصابات غلط به توسعه استان ضربه وارد کرده است، گفت: ملاک عمل ما در انتصابات باید ولایت مداری و ولایت پذیری مسئولان و دولتمردان باشد.

معلمی ادامه داد: انقلاب اسلامی ایران با رهبری امام خمینی (ره) و خون پاک شهدا عزیز به ثمر نشست و همه ما باید قدردان شهدا و خانواده های معظم آنان باشیم که در سایه این نظام، به کرامت دست یافته‌ایم.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: شرایط قبل از انقلاب به هیچ عنوان با بعد از آن قابل قیاس نیست چرا که نظام اسلامی با پشتوانه عظیم مردمی شکل گرفت و به پیروزی رسید و به برکت همین نیروی بسیج نیز توانست در برابر تمام فشارها و تحریم های ظالمانه دشمنان مقاومت و ایستادگی کند.

وی با بیان اینکه استقامت امام راحل نیز در طول تاریخ بی نظیر بود، گفت که نظام اسلامی در واقع در تقابل با جبهه کفر است و باید تلاش شود در حد مقدور به مشکلات مردم رسیدگی شود و به آنان خدمت کرد.

توسعه پایدار از طریق وفاق ملی تقویت می شود

مهدی یونسی رستمی، استاندار جدید مازندران نیز در این دیدار، افزود: دولت وفاق ملی، تمام ظرفیت‌ها و امکانات را برای تقویت رفاه عمومی مردم و همچنین توسعه و پیشرفت کشور از جمله در مازندران به کار گرفته است و بی شک با گام نهادن در این مسیر، توسعه پایدار امکان پذیر خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: دولت چهاردهم با نگاه توسعه محور در راستای تقویت وحدت و وفاق ملی در جامعه امیدآفرینی کرد و به طور حتم فارغ از هرگونه جریان و گروه های سیاسی و تنها بر اساس شایسته سالاری در راستای توسعه استان گام برخواهیم داشت.

یونسی ادامه داد: تلاش می شود به دور از هرگونه جناح بندی‌های سیاسی، از تمام چهره‌های مختلف برای توسعه کمی و کیفی استان به کار گیری شود تا بتوانیم این استان را به جایگاه واقعی خود برسانیم.

استاندار مازندران، تصریح کرد: رئیس جمهور با انتخاب مدیران ارشد از گروه های مختلف سیاسی در عمل ثابت کرد که به چیزی جز پیشرفت و توسعه کشور فکر نمی‌کند و تمام دولتمردان نیز باید اینگونه عمل کنند و در این مسیر گام بردارند تا بتوانیم از ظرفیت تمام جریان ها و گروه های سیاسی در راستای دستیابی به توسعه پایدار استفاده کنیم.

وی ادامه داد: وفاق ملی که در دولت چهاردهم شکل گرفته، ظرفیت مطلوبی را برای تمام جریان ها و گروه های سیاسی کشور ایجاد کرده است تا در سایه تعامل و همکاری، در راستای توسعه همه جانبه کشور و از جمله مازندران گام برداریم و در این راه تلاش شبانه روزی داشته باشیم.

کد خبر 1991749

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 3 =