به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، محمدحسینی اظهار داشت: کل سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این شهرستان ۶۴۰ هکتار می باشد که از این سطوح ۳۴۰ هکتار در بخش کالپوش، ۲۵۰ هکتار در منطقه فرومد و ۵۰ هکتار در حومه میامی وجود دارد.
حسینی افزود: کل سطح زیر کشت محصول فلفل در سال زراعی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ در شهرستان میامی ۲۰۰ هکتار می باشد و میانگین تولید محصول فلفل خشک در منطقه فرومد را ۲.۵ تن در واحد سطح عنوان کرد و افزود: عوامل موثر در افزایش عملکرد شامل انتخاب بذرهای مناسب و مقاوم به عوامل خسارتزا، مدیریت صحیح مزارع و تغذیه مناسب، مبارزه با آفات و بیماریها و نظارت مستمر مزارع توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی می باشد.
وی گفت: زمان کشت مستقیم محصول فلفل توسط بذر در این شهرستان از اواسط اسفند ماه در منطقه فرومد آغاز و تا اواخر فروردین ماه ادامه دارد و تصریح کرد؛ کشت نشایی این محصول از اواسط اردیبهشت ماه آغاز و تا اواسط خردادماه ادامه داشت و خاطر نشان کرد: برداشت این محصول هم از اوایل شهریورماه آغاز و تا اواخر آبان ماه با توجه به تاریخ کشت و همچنین شرایط اقلیمی به پایان می رسد.
حسینی اظهار داشت: فرومد یکی از مراکز مهم تولید فلفل در استان سمنان است، گفت: کاشت و برداشت مکانیزه و آبیاری تحت فشار آن تاثیر زیادی بر افزایش تولید این محصول دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان این که، فلفل فرومد مورد توجه مصرف کنندگان است، تصریح کرد: با عنایت به خرده مالک بودن مزارع دهستان فرومد، توسعه کشت فلفل کمک موثری به ایجاد اشتغال و امنیت اقتصادی برای بهره بهره برداران منطقه نموده است.
این مقام مسئول از خواص درمانی این محصول به دلیل داشتن ویتامین ث زیاد، خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و ایمنی بدن را افزایش می دهد و اثر شیمیایی موادی را که به بافتهای بدن آسیب میرسانند، خنثی میکند و این ماده غذایی که حاوی کالری بسیار کمی است، برای قلب و عروق مفید است، فرایند هضم غذا را تسهیل کرده و سبب افزایش استحکام لثه ها و دندانها می شود.
46
نظر شما