نظارت ۱۷ اکیپ بهداشتی بر بازار شب یلدا

مدیرکل دامپزشکی استان لرستان گفت ::  ۱۷ اکیپ دامپزشکی کار نظارت‌ بهداشتی ویژه شب یلدا را انجام می دهند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ، دکتر مصطفی زبردست با اعلام این خبر گفت: نظارت های بهداشتی ویژه شب یلدا از دوشنبه ۲۶ آذر ماه شروع خواهد شد.

 وی افزود: با توجه به افزایش درخواست هم استانیهای عزیز جهت خرید و تهیه گوشت سفید و گوشت قرمز برای شب یلدا تعداد ۱۷ اکیپ نظارتی بهداشتی دامپزشکی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل تعزیرات حکومتی استان نظارت های بهداشتی بر کشتارهای دام و طیور، مراکز عرضه شامل: قصابیها، مرغ فروشیها و سردخانه‌ها را در دستور کار خود قرار خواهند داد.

دکتر زبردست با اعلام اینکه کشتارگاههای دام و طیور با ظرفیت کامل در حال فعالیت و تأمین گوشت مورد نیاز خانواده‌های هم استانی هستند، از کلیه شهروندان درخواست کرد گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز و مورد تأیید این اداره کل تهیه نمایند.

 وی در پایان گفت: اکیپ‌های دامپزشکی در دو شیفت صبح و عصر آماده بازدید از مراکز و مشاوره به هم استانیها هستند.

کد خبر 1997547

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار