باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:

فرستاده چین در خاورمیانه ضمن ابراز نگرانی شدید درباره قصد احتمالی اسراییل برای حمله به ایران، درباره پیامدهای این لفاظی ها به اسرائیل هشدار داد.

به گزارش خبرگزاری شین هوا، "وو سایک" که به منطقه خاورمیانه سفر کرده است دیروز یکشنبه این مطلب را در دیدار با آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه اسراییل مطرح کرد.

وی با اشاره به حق ایران برای استفاده از انرژی هسته ای به منظور تامین اهداف مسالمت آمیز،‌ تهران را ترغیب کرد از طریق مذاکره با جامعه بین المللی به منظور کاستن از تنشهای کنونی همکاری کند.

فرستاده چین در امور خاورمیانه در گفتگو با لیبرمن همچنین به مسئله سوریه اشاره کرد و مذاکره را تنها راه باقیمانده برای حل بحران در خاورمیانه دانست.

وی با اشاره به این که اقدامات نظامی به ثبات منطقه و منافع ملت سوریه آسیب وارد می کند خاطرنشان کرد چین از راه حل های مسالمت آمیز پیشنهاد شده توسط دولت سوریه و مخالفان حمایت می کند.

فرستاده چین در امور خاورمیانه اکتبر گذشته در سفر به سوریه با شماری از مسئولان گروههای مخالف دولت سوریه دیدار کرده بود.

"وو" همچنین دولت سوریه را ترغیب کرد به منظور حل و فصل مسالمت آمیز بحران به نیازهای منطقی مردم خود پاسخ بدهد و یک گفتگوی ملی را از سر بگیرد.

فرستاده ویژه چین در امور خاورمیانه در این سفر علاوه بر لیبرمن همچنین با اسحاق مولکو رئیس گروه اسراییلی مذاکره کننده با فلسطینیان دیدار کرد و گفت کشورش آماده است به منظور دعوت از دو طرف مناقشه خاورمیانه بر سر میز مذاکره نقشی فعال ایفا کند.

"وو" گفت به رغم تغییراتی که اخیرا در سطح بین المللی و منطقه ای اتفاق افتاده است، روند صلح  بین اسراییل و فلسطین باید همچنان کانون همه توجهات باشد.26151

کد خبر 199801

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین