یکی از نمایندگان مجلس ششم خود را گرفتار وضعیت متناقضی در عرصه سیاست دانست .

فاطمه راکعی در گفت و گو با خبرآنلاین ضمن بیان اینکه دغدغه وی درچند روز مانده به انتخابات مجلس تنها نوشتن و تدوین کتاب است، اظهار داشت : در حال حاضر سعی می کنم که تنها تجربه های فرهنگی خود را گردآوری کرده و تدوین خاطرات فرهنگی و اجتماعی برای من در اولویت است.
وی در تشریح اینکه چرا ترجیح می دهد که دغدغه دیگری نداشته باشد گفت: به نظر من در کشوری که برای حذف رقیب به هر ابزاری متوسل می شوند انسان عاقل کار سیاسی نمی کند و تا زمانیکه شرایط اصلاح نشود باید به این رویه ادامه داد تا فرهنگ سیاسی ما به صورت ریشه ای درمان شود.
دبیرکل حزب زنان نواندیش مسلمان ضمن تایید اینکه به هر حال اگر حتی یک صدای منتقد در مجلس وجود داشته باشد بهتر از این است که هیچ کس در مجلس شرایط موجود را نقد نکند تصریح کرد: به نظر من وجود حتی یک صدای اصلاح طلب نیز در مجلس مغتنم است اما چون من به رفتار سیاسی تشکیلاتی و حزبی احترم می گذارم و از سویی به خاطر بی احترامی های صورت گرفته در جریان انتخابات 88 حزب متبوع من مشارکت، هزینه های فراوانی را متقبل شد بنابراین ترجیح می دهم که نه کاندیدا شده و نه در لیست های انتخاباتی به رغم بعضی دعوت های صورت گرفته حضور پیدا کنم و فعالیت سیاسی منسجمی برای انتخابات انجام ندهم. این رفتار تا زمانی که زمینه و بستر برای حضور اصولی و قانونی اصلاح طلبان مهیا نشود ادامه می یابد چراکه این امکان وجود داشت که نسبت به رفتارهای موجود دلجویی صورت بگیرد فارغ از برخوردهای صورت گرفته، پیشنهادهای اصولی و بسیار ابتدایی و حداقلی آقای خاتمی برای فراهم آمدن زمینه مشارکت اصلاح طلبان فراهم نیامد و عملا امکان شرکت اصلاح طلبان در انتخابات آینده سلب شده است.
نماینده مجلس ششم با تاکید دوباره بر اینکه من نسبت به شرایط موجود بی تفاوت نیستم تاکید کرد: امیدوارم که افراد با صلاحیت در انتخابات تایید شده و به مجلس راه یابند. این افراد می توانند مانند آقای مطهری افرادی باشند که در عین اصولگرا بودن، وظیفه نمایندگی خود را به خوبی ایفا کنند.
راکعی در پاسخ به این سوال که آقای مطهری گفته اند که لیست صدای ملت در صورت مشارکت بالا در انتخابات تهران پیروز می شود و عدم شرکت شما پیروزی این لیست را به تعویق می اندازد اظهار داشت: من به این دلیل سکوت پیشه کردم که فکر می کنم که فعالیت سیاسی من به صورت منسجم فایده ای ندارد. در این فضا فعالیت سیاسی من به عنوان شخص حقیقی انجام می شود البته در مورد رای دادن یا ندادن اجازه بدهید این حق برای من محفوظ بماند که اعلام نکنم .
وی تصریح کرد: وضعیت من در شرایط کنونی بسیار متناقض است. از سویی شرایط موجود عملا امکان فعالیت سیاسی را از ما سلب کرده است اما از سوی دیگر به این مساله باور دارم که وجود حتی یک صدای اصلاح طلب نیز در مجلس مغتنم است.
/27214


 

کد خبر 199983

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین