تاج: بخش اصلی ورزشگاه آماده شده/ آزادی با یک بازی دوستانه وارد چرخه مسابقات خواهد شد

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: بخش اصلی ورزشگاه آزادی بازسازی شده و با برگزاری یک دیدار دوستانه وارد چرخه مسابقات خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در حاشیه دیدار دوستانه منتخب ۹۸ و منتخب خراسان و در جمع خبرنگاران در خصوص آخرین وضعیت ورزشگاه آزادی اظهار داشت: روند بازسازی مراحل پایانی خود را طی می‌کند و این ورزشگاه با تلاش وزیر ورزش، شرکت توسعه و تجهیز و فدراسیون فوتبال قرار است ۱۳ این ماه افتتاح شود. البته در صدد هستیم برای بازی افتتاحیه یک دیدار دوستانه با حضور پیشکسوتان داشته باشیم تا همه چیز تحت بررسی و کنترل نهایی قرار بگیرد تا شاهد فعالیت دوباره در آن باشیم.

وی ادامه داد: اتفاق خوبی که در این بخش رقم خورد به سرعت بالای مراحل بازسازی باز می‌گردد. خوشبختانه بخش اصلی و قسمتی که لوله‌کشی‌ها و برق ورزشگاه در آن قرار داشت، بازسازی شده و قسمت باقی مانده تنها نیازمند صندلی و مقاوم‌سازی است که سختی چندانی ندارد و به زودی آن هم قابل انجام است.

رئیس فدراسیون فوتبال گفت: بخش اصلی بازسازی تمام شده و امیدواریم این ورزشگاه با شرایط خوبی که دارد به چرخه فوتبال وارد شود.

253 258

کد خبر 2001506

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین