جوجه ریزی ۲۶ میلیون ۵۸۷ هزار قطعه ای در زنجان

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان از انجام بیش از ۲۶ میلیون و ۵۸۷ هزار قطعه جوجه‌ریزی در مرغداری‌های صنعتی استان طی ۹ ماهه نخست سال جاری خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین از زنجان ، محمدباقر حاج‌کاظمی با اشاره به نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی بر تمام مراحل جوجه‌ریزی، اظهار داشت: از این تعداد، ۲۵.۸ میلیون قطعه مربوط به مزارع پرورش مرغ گوشتی، ۱۲۲ هزار قطعه مربوط به مرغ مادر، ۳۱۶ هزار قطعه مربوط به مرغ تخم‌گذار و مابقی به پرورش بوقلمون گوشتی و مادر و پولت تخم‌گذار اختصاص دارد.

وی اهمیت گوشت سفید به‌عنوان یک کالای اساسی در سبد غذایی خانوارها را یادآور شد و افزود: نظارت مستمر دامپزشکی از مرحله تولید جوجه یک‌روزه تا عرضه گوشت مرغ تازه و منجمد در بازار، به‌منظور حفظ سلامت جامعه و جلوگیری از خسارات اقتصادی، در جریان است.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان تأکید کرد که رعایت توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی توسط مرغداران می‌تواند از بروز و شیوع بیماری‌های خطرناک و تلفات بالا جلوگیری کند و سطح تولید گوشت مرغ سالم و بهداشتی را ارتقا دهد. او همچنین از مرغداران خواست در صورت مشاهده تلفات غیرعادی یا بیماری‌های واگیر، فوراً موضوع را به اداره دامپزشکی شهرستان اطلاع دهند.

حاج‌کاظمی ضمن اشاره به اهمیت رعایت دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی، از مرغداران خواست تمام مراحل پرورش از شست‌وشو و آماده‌سازی مرغداری تا واکسیناسیون، درمان و حمل‌ونقل را با نظر کارشناسان انجام دهند تا سلامت گله و تولید پایدار تضمین شود. وی تأکید کرد که همکاری دقیق مرغداران با دامپزشکی نقش مؤثری در پیشگیری از بیماری‌ها و تولید گوشت باکیفیت دارد.

46

کد خبر 2003836

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار