به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری ؛ سیدمحمد موسوی با بیان اینکه راهاندازی کاروانهای عروسی تا نیمهشب تبدیل به ناهنجاری شده و موجبات نارضایتی مردم را فراهم کرده است، گفت: طبق گام دوم عملیاتی طرح «ساماندهی مجالس، جشنها و کاروانهای عروسی در استان چهارمحال و بختیاری» نهادهای مجری و همکار موظف هستند نسبت به اعمال محدودیت در ساعات برگزاری جشنهای عروسی اقدام کنند؛ به نحوی که مراسمات عروسی در شش ماهی اول سال، تا ساعت ۲۳:۳۰ و در شش ماههی دوم سال، تا ساعت ۲۳ خاتمه یاید.
کلیه متصدیان تالارها و سالنهای عمومی برای اخذ تعهد از خانواده عروس و داماد باید اقدام کنند
این مقام قضایی افزود: در راستای ایجاد محدودیت در ساعات برگزاری جشنهای عروسی، کلیهی متصدیان تالارها موظفند، فرم تعهدنامهای که بعدا به ایشان ابلاغ میشود را به خانواده عروس و داماد تقدیم و از آنان تعهد اخذ کنند.
وی افزود: با راهاندازی کاروان عروسی در خارج از ساعات متعارف و نیز تزئین غیرمجاز خودرو یا انجام حرکات غیرمتعارف، ایجاد راهبندان و پرتاب ترقه و مواد انفجاری و تیراندازی با سلاح گرم بااستفاده از وسایل نقلیه برخورد میشود.
موسوی اضافه کرد: توقیف وسایل نقلیه متخلف به مدت دهروز برای بار اول و یکماه در صورت تکرار و نیز الزام بهحضور مقتضی در دورههای امید و فرهنگ ترافیک دادگستری و نیز اعلام جرم در خصوص سلب آسایش عمومی و استفاده از سلاح گرم جهت رسیدگی در شعبه ویژه از مواردی است که در انتظار متخلفان است.
نوازندگان موسیقی در سطح استان ساماندهی میشوند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان چهارمحال و بختیاری، شناسایی و شناسنامهدار کردن گروههای فعال و قاعدهمند نمودن فعالیت صنف نوازندگان موسیقی را یکی از آثار این طرح خواند و گفت: این صنف ساماندهی شده و با نوازندگانی که قواعد مندرج در شیوهنامههای اجتماعی را رعایت نمینمایند با تشکیل پرونده قضایی، محرومیت و نیز ضبط دستگاههای صوتی و دیگر تجهیزات آنها برخورد میشود.
این مقام قضایی در پایان ضمن اشاره به این موضوع که کلیهی نهادهای مجری و همکار مکلف به اجرای طرح مذکور هستند گفت: الف. تهیه، توزیع و استعمال مشروبات الکلی و مواد مخدر، ب. اخلال در نظم و سلب آسایش عمومی با راهاندازی کاروان و استفاده از ترقهها و مواد انفجاری و نیز ایراد خسارت به تأسیسات، تابلوها و ساختمانهای عمومی و خصوصی بهویژه در نیمههایشب، ت. مسدود نمودن کوچهها و خیابانها با ایجاد خیمه و چادر یا هر وسیلهی دیگری که مانع تردد سایرین شود، ث. نصب بلندگو برای پخش آهنگ بهنحویکه صدای آن برای همسایگان ایجاد مزاحمت نماید، ج. رقص و پایکوبی در خیابانها و اماکن عمومی، چ. حرکات نامتعارف و خطرناک خودروهای همراه کاروان عروسی، ج. استفاده از فیلمبرداران و عکاسان غیرمجاز و تأییدنشده یا اجازه فیلمبرداری و عکاسی از صحنههای غیرمتعارف و امکان سوءاستفاده و نشر آن در فضای مجاز، خ. کشف حجاب عروس یا همراهان در مراحل مختلف عروسی بویژه در انظار عمومی و ... از مهمترین نابهنجاریهای جریان یافته در برخی جشنهای عقد و عروسی هستندکه میبایست با مشارکت همگانی پیرامون آنها تدابیر عمیق و مؤثری اندیشیده شود.
46
نظر شما