رونمایی از مبلغ قرارداد لیموچی با سپاهان؛ دلیل مهم برای پاسخ منفی به پرسپولیس/بند عدم افشا در قرارداد پدیده لیگ برتر

باشگاه سپاهان در نقل و انتقالات برنده رقابت با پرسپولیس برای جذب ستاره فصل قبل آلومینیوم بود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مهدی لیموچی پس از عملکرد درخشانی که در فصل گذشته با پنج گل در لیگ برتر و دو گل در جام حذفی داشت و 6 پاس گل هم برای آلومینیوم اراک داد و دو پنالتی گرفت، با پیشنهادات جالب توجهی در نقل و انتقالات تابستانی گذشته مواجه شد که جدی‌ترین آنها را پرسپولیس و سپاهان ارائه دادند و رقابت نزدیک برای جذب او داشتند ولی صرفا مسائل مالی در جابه‌جایی ستاره سال قبل ایرالکو موثر نبود.

به گزارش ورزش سه، این بازیکن در شرایطی پس از دو فصل بازی زیر نظر سیدمجتبی حسینی در لیگ برتر خوش درخشید که با توجه به قوانین نقل نقل و انتقالات اجازه جدایی و فسخ یک‌طرفه قراردادش با آلومینیوم را نداشت و همین موضوع موجب شد تا سپاهان و پرسپولیس برای جلب رضایت اراکی‌ها وارد عمل شوند و حدود دو هفته به طور جدی به رقابت بپردازند و پیشنهادشان را ارائه کنند.

با وجود اینکه لیموچی در هیاهوی نقل و انتقالات تابستانی در یک مراسم جشن عمومی در زادگاهش (کازرون استان فارس) نسبت به پوشیدن پیراهن پرسپولیس ابراز علاقه کرده بود، اما در صحبت‌های خود تاکید داشت انتخابی خواهد کرد که پیشرفتش در آن تیم رقم بخورد و همین موضوع در پروسه انتقالش به سپاهان نیز تاثیرگذار بود.

باشگاه سپاهان در شرایطی پس از مکاتبات رسمی با آلومینیوم، مذاکرات حضوری هم با مدیران این باشگاه داشت و مثل پرسپولیس به دنبال جذب لیموچی بود که حالا مشخص شده صرفا مباحث مالی در این جابه‌جایی دخیل نبوده، چراکه سرخ پوشان آماده پرداخت مبلغی بالاتر از سپاهان به باشگاه اراکی بودند.

رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس اخیرا اعلام کرد لیموچی انتقال 57 میلیارد تومانی از آلومینیوم اراک به سپاهان داشته و آنها نتوانستند این بازیکن را در نقل و انتقالات به خدمت بگیرند، اما بررسی خبرنگار ما نشان می‌دهد که سرخ پوشان برخلاف آنچه در رسانه‌ها گفته شده، پیشنهاد مالی بالاتری نیز به ایرالکو ارائه کردند ولی در نهایت انتخاب لیموچی، اصفهان بود.

باشگاه پرسپولیس طی نامه رسمی به آلومینیوم اراک اعلام کرده بود که هر چقدر باشگاه سپاهان برای جذب لیموچی پرداخت می‌کند، آنها حاضر هستند مبلغ بالاتری برای دریافت رضایت‌نامه بدهند و به طور جدی خواهان این بازیکن هستند ولی دلیل انتخاب این بازیکن صرفا پول نبود.

با وجود اینکه درویش مبلغ 57 میلیارد تومان را یک عدد بسیار بالا برای این انتقال در تابستان عنوان می‌کند، اما بررسی‌ها از مبلغ قرارداد چند بازیکن از حداقل 4 باشگاه لیگ برتری و مطرح نشان می‌دهد که انتقال لیموچی به سپاهان به مراتب کمتر از آنها آب خورده و به نوعی سپاهان برای جذب این ستاره ملی‌پوش رکوردشکنی نکرده است.

خبرنگار ما برای جستجوی عدد و رقم دقیق در انتقال لیموچی در گفت‌وگو با مدیران باشگاه‌های سپاهان یا آلومینیوم اراک بی‌ثمر بود و آنها تاکید کردند که در قرارداد عنوان شده که طرفین نباید به طور دقیق جزئیات را عنوان کنند ولی بررسی "ورزش سه" به جزئیات این قرارداد رسیده است.

یکی از دلایل اصلی انتخاب سپاهان توسط لیموچی، شرایط حضور او در ترکیب دو تیم بوده و این بازیکن متوجه شده در صورت پیوستن به پرسپولیس، به دلیل حضور بازیکنانی مثل اوستون اورونوف و وحید امیری، نمی‌تواند در پست تخصصی خود (وینگر چپ) بازی کند و کارلوس گاریدو او را به‌عنوان وینگر راست می‌خواهد؛ در صورتی که ژوزه مورایس در صحبت با این بازیکن تاکید کرده فقط او را در پست وینگر چپ و مهاجم استفاده خواهد کرد.

لیموچی در کنار بررسی پیشنهادات مالی، این موضوع را هم مورد بررسی قرار داده تا کیفیت فنی او در انتخاب یکی از این دو باشگاه بزرگ، تحت تاثیر قرار نگیرد و به همین دلیل سپاهان را انتخاب کرده است.

باشگاه سپاهان برای جذب مهدی لیموچی، 25 میلیارد تومان نقدا به آلومینیوم اراک پرداخت کرده (که تاکنون وصول شده) و مقرر شده حدود 5 میلیارد تومان هم اقلام ورزشی و امکانات اردویی در اختیار ایرالکو بگذارد و همچنین یک میلیارد تومان از باقی مانده قرارداد لیموچی از فصل گذشته نیز در تفاهم‌نامه سه جانبه کسر شده است.

از سوی دیگر مبلغ پرداختی به این ستاره ملی‌پوش نیز کمتر از 30 میلیارد تومان بوده که نشان می‌دهد لیموچی به مراتب از بازیکنان زیادی که شاغل در لیگ برتر هستند، کمتر دریافتی داشته و رکورد نقل و انتقالات را جابه‌جا نکرده است.

با این شرایط، باشگاه سپاهان توانسته انتقال بزرگی را رقم بزند و بازیکنی جذب کند که در فصل جاری لیگ برتر موفق شده با 6 گل در 11 مسابقه در صدر جدول گلزنان قرار بگیرد و در لیگ قهرمانان آسیا نیز یک گل بزند و علاوه بر آن، سه پاس گل هم بدهد.

بدون تردید سپاهان با جذب لیموچی و هایجک از پرسپولیس توانست مهم‌ترین نقل و انتقال تابستانی را رقم بزند و بازیکنی را به خدمت بگیرد که حالا نقش مهمی در صدرنشینی آنها داشته است.


258 258

کد خبر 2004079

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 25
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۶:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    يادتون باشه جام رو آخرفصل ميدن نه نيم فصل
  • IR ۱۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    این که شد همان 57 میلیارد!
  • IR ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    2 0
    لیموچی اگه به پرسپولیس آمده بود صددر صد نیمکت نشین بود و نمیتوانست توانایی های خودش را نشان دهد. با اینکه یک پرسپولیسی بود ولی آینده ی خودش را مد نظر گرفت و از روی احساسات تصمیم نگرفت. شیرن کازرون، شیرن لیموچی
  • حسین IR ۲۰:۳۶ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    پس با حساب کتاب شما مبلغ انتقال۶۱ملیارد میشه یعنی ۴میلیارد بیشتر از گفته درویش،میخواستی سپاهان رو تبرئه بدترش کردی
  • hr13 IR ۲۱:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    یه چیز بگید که مردم باورشون بشه مگه داریم پرسپولیس بیشتر داد لیموچی نیومد. تو این سالها همه دیدن و میدونند که سپاهان به هر بازیکنی که پرسپولیس دست گذاشت 2برابرشو داد مطمئن باشید قرارداد لیموچی صد میلیارد تومان هست بعدها خودت میگی آقای لیموچی همون‌طور که بقیه گفتند چقدر گرفتند
  • رضا شیراز سپاهانی IR ۲۲:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    حرفه ای باش جناب درویش چون در حد باشگاه بزرگ سپاااهان نیستی
  • IR ۲۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    از اول هم مشخص بود که این قدرت رقابت نداره و از ترس نیمکت نشینی و ارونوف رفت سپاهان، آینده همه چیز رو مشخص می‌کنه کی برد کرده کی ضرر
  • امیر IR ۲۳:۰۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    قحط الرجال در فوتبال ما بی داد می کند،،،زمانی لیگ ایران هر ساله شاهد چند بازیکن پدیده بود ولی حالا تنها پدیده لیگ ایران شده این!!!
  • سرخ کابوس آبی IR ۲۳:۰۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۰
    0 0
    لیموچی باسنگینی وزنش طلا هم بده بدرد پرسپوایس نخواهد خورد اما همه میدونن تنها از طریق پرسپوایس بازیکن به تیمهای درجه یک اروپا رفته وموفق بوده اند اینرا اگر میفهمید به سپاهان نمیرفت
  • سپاهان IR ۰۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    الان اگر پرسپولیس بود روی نیمکت بود ستاره نمی شود
  • IR ۰۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    خوب حالا که شد جمعا شصت ملیارد تومان تازه اگر درست باشد پس درویش راست گفته است
  • حسین IR ۰۳:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    برآوردتان اشتباه هست،درویش اگر قرار بود این مبلغ رو پرداخت کنه،بیرانوند و ترابی و دانیال رو حفظ میکرد،لیموچی انگشت کوچیکه یاسین و مملی و محمد عمری بعد برگشتش بحساب نمیاد،نیم فصل بعد یاسین ثابت میکنه کت تن کیه
  • مهدی IR ۰۵:۰۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    ازنظرتوی جام آسیاناکام بودنددیوانه بوده لیگ نخگبان راگذاشته رفته سپاهان
  • ناشناس IR ۰۷:۵۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    لیموچی اصالتا بختیاری واهل شهرستان ایذه می باشد تنها جای که فامیلی لیموچی دارد شهرستان ایذه می باشد وقسمتی هم از فامیلی لیموچی ها ازشهرستان ایذه به اصفهان مثل زرین شهر چمگردان .سده لنجان وفودلادشهراصفهان مهاجرت کردند وحتی مرجان سلحشور ورزشکار هم ازطایفه ململی که دربرگیرنده لیموچی .سلحشور.کوراوند. بهادر.عباسی .آقاسی وحتی عارف آقاسی دفاع تراکتور هم ازهمین طایفه می باشد
  • عباس IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    آقای لیموچی نوش جونت گرفتی ولی دگه دروغ نگو تو به خاطر پول رفتی شعله زرد خودتم میدونی همه هم میدونین مگه میشه تو بالا صد میلیارد گرفتی چون تازه به دوران رسیدی داری دروغ مگی اون مدیران شغله زرد که دروغگو تربن آدم دنیا هستن
  • یاضامن اهو IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    الان دقیقا از60میلیاردم بالا زد ولی بازم ضعف آقای درویش باعث این انتقال نشد
  • احمد IR ۱۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    پس این مرد هزار چهره درویش چی میگد
  • بهلول اصفهان IR ۱۳:۵۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    بله لیموچی نشان داده است ،فوق العاده باهوش است. باشگاه سپاهان از نظر ساختاری و سخت افزاری ،از تمام باشگاه های ایران بالاتر است. سپاهان باشگاهی بازیکن ساز و کارآمد است. شما رامین رضاییان را در سپاهان ببینید و رامین رضاییان در استقلال. شما یاسین سلمانی در سپاهان را ببینید و یاسین سلمانی در پیروزی. انشاالله امسال به کمک بچه ها و وجود var قهرمانی از آن یک تیم شهرستانی است،نه یکی از دو تیم سوگلی پایتخت نشین. و امید وارم آن تیم سپاهان باشد. عشق است سپاهان 💛💛💛💛
  • ریس کاپ IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    پس به خاطر قرارداد پایین بود که کارت بازی براش صادر نمیشد
  • reza IR ۱۵:۲۲ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    من استقلالی ام و هیچ علاقه ای به پیروزی ندارم ولی هیشکی این داستان دروغ رو باور نمی کنه !
  • حمید رضا ملازینل IR ۱۶:۳۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    پیروزی نیازی به بازیکن نداره .میتونه با جوانان ش هم از اسنپ جام بگیره.چون پیروزی با پول‌های بسیار کمتر که به داوران پرداخت میکنه و با پشتیبانی دولت و فدراسیون نیاز به هیچ بازیکنی نداره
  • اردشیر IR ۱۷:۱۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 0
    یه بار نشد آقای درویش در خصوص مطلبی مغلطه نکنه و واقعییت رو بگه.
  • اسی کلاردشت IR ۱۸:۵۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۱
    0 2
    پوشیدن پیراهن مقدس پرسپولیس لیاقت میخواد هرکسی نداره وگرنه پرسپولیس کجا سپاهان کجا
  • رضا IR ۰۶:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    نه لیموچی هر بازیکن یا هر شخص دیگری وقتی که پیشنهاد بهتری داشته باشه عقل سلیم حکم می‌کنه که اون انتخاب کنه ،حالا خبر آنلاین میخواد باشگاه سپاهان مبرا کند اون بحث جداگانه و در این وضعیت و اوضاع نابسامان اقتصادی بهترین پیشنهاد اونیه که مبلغ بالاتری پیشنهاد بده و هرشخصی بخواد مبلغ پایین تر را ترجیح بده مطمئنا باید در سلامت عقلش بهش شک کرد
  • IR ۱۳:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    4 0
    پرسپولیس لیموچی راهم مثل یاسین سلمانی نابودی کرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین