افشین پیروانی: علی دایی شناسنامه فوتبال ماست؛ حق ندارید او را دعوت نکنید/دغدغه همه ما دلار ۸۰ هزار تومانی است نه ...

مدیر تیم فوتبال پرسپولیس گفت: دغدغه همه ما دلار ۸۰ هزار تومانی است نه اینکه علی دایی در تیم منتخب ۹۸ بازی نکرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ افشین پیروانی پس از پیروزی پرسپولیس مقابل هوادار گفت: به هواداران تبریک می‌گویم و از آنها تشکر ویژه دارم که در این سرما تیم را تنها نگذاشتند. لیاقت تماشاگران خیلی بیشتر از اینهاست. از مسئولان ورزشگاه شهدای شهر قدس هم تشکر می‌کنم که تلاش می‌کنند ولی حق پرسپولیس و تماشاگرانش این است که در استادیوم آزادی از هواداران بیشتری برخوردار باشد.  

وی درباره بازگشایی مجدد ورزشگاه آزادی که با دیدار منتخب ۹۸ و پیشکسوتان سرخابی برگزار شد و او و علی دایی و ... غایب بودند، خاطرنشان کرد: متاسفانه خیلی‌ها الان دغدغه‌شان این است که چرا علی دایی نیست. علی دایی شناسنامه فوتبال ایران است و نمی‌توانند او را کنار بگذارند. ورزشگاه آزادی خانه علی دایی است. الان مشکل چیز دیگر است. دغدغه همه ما دلار ۸۰ هزار تومانی است. دلار یک تومان پایین می‌آید همه می‌گویند دلار پایین آمد. شب عید ببینید چه تورمی بر جامعه ما حاکم می‌شود. امروز مقابل هتل پدر یک خانواده می‌گفت نمی‌توانم لباس گرم برای بچه‌ام بگیرم. دغدغه‌ها این است. الان ببینید ورزشگاه آزادی را چطور افتتاح می‌کنند. واقعا حق هواداران و این مردم این است اینطور بازی‌ها را ادامه دهیم؟

پیروانی در واکنش به این موضوع که گفته می‌شود در نیم‌فصل دوم مسابقات در ورزشگاه تختی هم برگزار خواهد شد، تصریح کرد: هر اتفاقی را می‌توان پیش‌بینی کرد. واقعا شرایط خوب نیست و پرسپولیس نباید در این شرایط بازی کند و ما نمی‌دانیم که در آسیا می‌توانیم میزبان باشیم یا نه. الان هم که زمان انتخابات فدراسیون فوتبال است و همه تلاش می‌کنند و فکر می‌کنم همه چیز رها شده است.

وی یادآور شد: بازی ما تمام شد و رفت اما چرا نباید بازی فردای استقلال و سپاهان در ورزشگاه آزادی برگزار شود؟ اگر ورزشگاه آزادی ناقص بود چرا افتتاح کردید؟ باز هم می‌گویم علی دایی شناسنامه فوتبال ما است و نمی‌توانیم او را کنار بگذاریم، اصلا حق ندارید که او را دعوت نکنید، او بزرگ فوتبال ما است، اما دغدغه ما الان این نیست. خود من هم دعوت بودم. الان هم بهانه آوردند تا بازی را در ورزشگاه شهر قدس برگزار کنند. به صورت دورهمی فوتبال‌مان را جلو می‌بریم. 

مدیر تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که کریم باقری کنار تیم باقی می‌ماند؟ گفت: با کریم باقری ۲ بازی را برگزار کردیم، او زحمت خودش را کشید، خداراشکر نتیجه خوبی گرفتیم و ان‌شاءالله ببینیم در تعطیلات چه اتفاقی می‌افتد. 

۲۵۸۲۵۶

کد خبر 2005172

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 15
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۲۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    احسنت
  • حسین IR ۲۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    خوبه هر کدوم تون برای خودتون یه حکومت تشکیل دادید . ایشون تو بازی می‌بود خوابش میبرد. در ضمن گند کاریش در آخر سالهای فوتبالش هنوز یادمون هست .
  • علی IR ۲۳:۱۱ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    تو چه کسی هستی که می گی حق ندارند یا حق دارند
  • IR ۲۳:۲۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    یکی از باعث و بانی دلار ۸۲ تومان حمایت همین شازده است
  • امیر IR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    آقای پیروانی دغدغه فوتبال باید مدیران نالایق و بیسواد باشد که با قرارداد های یک طرفه وطن فروشی می کنند و کلی پول بیت المال را به افراد و مربیان نالایق می دهند . فوتبالیست های دوزاری بیسواد مشکل فوتبال هستند .
  • علی IR ۲۳:۵۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    شیر مادر حلالت مرد بزرگ . دایی سلطان قلب مردم است . علی یارتان .
  • IR ۲۳:۵۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۲
    0 0
    الان تو دغدغه ات دلار بود یا مجیز گویی دایی؟ حالم از شما شکم سیرا بهم میخوره که اقتصاد رو گروگان گرفتید تا حرف خودتون رو به کرسی بنشونید
  • هوادار IR ۰۱:۴۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    فقط کریم باقری
  • IR ۰۵:۳۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    یعنی دلار ۶۰ بود دغدغه نداشتید ؟! به قول مرحوم رییسی مردم ایران به قیمت های جدید عادت ندارن به مرور زمان عادت می‌کنن !! واقعا چرا به دلار ۶۰ عادت کردید ؟! به دلار ۸۰ هم عادت کنید
  • کریم IR ۰۸:۲۵ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    استقلال همیشه سرور پرسپولی است
  • IR ۰۹:۰۸ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    فوتبالیست بدون داشتن سواد سیاسی ورسانه ای نباید تو امورات کلان کشور دخالت کنه وبه سرود وپرچم کشور اهانت کنه تو کدام کشور این چنین هست
  • افشاری پور IR ۱۳:۴۷ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    زنده باد پیروانی که از دوست ویارش علی اقا دایی دفاع میکند امیدوارم همگی بیاموزن فوتبال ایران به اسمه شخص دایی شناخته میشود
  • IR ۱۸:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    درود برشما
  • ایرانی IR ۲۳:۳۹ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۳
    0 0
    باید در جواب آقای پیروانی گفت ، این جور حرفها فقط از آدمهای بی درد که هیچ دغدغه ای ندارند ، و وضعیت معیشت ، مشکلات و زندگی روزمره ی مردم براشون اهمیتی نداره بیان میشه ، بقول سعدی علیه الرحمه باید بهش بگن تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی وگرنه فوتبال و دعوت نکردن آقای پروین بیشتر از دلار ۸۰ هزار تومنی به ملت آسیب نمیزنه
  • IR ۱۰:۱۳ - ۱۴۰۳/۱۰/۱۴
    0 0
    دمت گرم