به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، سیدمحمد موسوی گفت: در شهرستان شهرکرد، تعداد سه مشاوره خانواده تحت نظارت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانوادهی قوه قضاییه در استان چهارمحال و بختیاری مشغول به فعالیت هستند که در نه ماههی نخست سال جاری موفق شدند بین ۱۰۴ زوج، صلح و سازش پایدار ایجاد کنند.
وی با بیان اینکه سازش به دو نوع موقت و پایدار تقسیم میشود گفت: سازش موقت بدین معناست که زوجین به مشاوره مراجعه کرده، به صلح وسازش نسبی چهار پنج ماهه رسیده و سپس روابطشان مجدداً تیره و تار میشود.
این مقام قضایی با بیان اینکه «اولین گام برای سازش و صلح این است که زوجین نیازهای خود را واضح و شفاف به یکدیگر اعلام کنند» خاطرنشان کرد: سازش پایدار بدین معناست که زوجین ابتدا به مشاوره مراجعه کردهاند، مصالحه برقرار شده و تاکنون بازگشت به مرکز مشاوره برای انجام اموری همچون مقدمات طلاق و ... صورت نگرفته است.
وی در پایان گفت: در زندگی زناشویی، یک نفر همیشه نمیتواند سنگ زیرین باشد. به عبارتی همیشه نمیتوان از همسر خود انتظار داشت که همواره تسلیم نیازها و خواستههای طرف دیگر باشد.
'
نظر شما