۰ نفر
۹ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۷

رئیس انجمن داروسازان گفت: متاسفانه با وجود پرداخت هزینه بیمه، دارندگان بیمه بیش از 70 درصد از هزینه های دارویی را به صورت آزاد پرداخت می کنند.

رهبر مژده ای آذر به خبرآنلاین گفت: متاسفانه تعدادی از داورها مشمول بیمه نیست. به عبارتی در سیاست خاصی از پوشش بیمه خارج می شود و اگر توسط دکتر تجویز شود، با نرخ آزاد برای بیمار محاسبه می شود.
او گفت: بارها ازسازمان تامین اجتماعی خواسته شده است تا در زمان از رده خارج کردن دارویی از فهرست بیمه نظر انجمن داروسازان را جویا شود و بر اساس تفاهم نامه ای مشترک در این زمینه اقدام شود.اما تاکنون سازمان تامین اجتماعی نظرات خود را برما تحمیل کرده است، و به نظر من از رده خارج کردن داروهای عادی توسط سازمان های ذی ربط نوعی بی عدالتی اجتماعی است.
مژده ای آذر معتقد است: ما بیمه‌های ضعیف و ناتوانی داریم که یا به علت ضعف مدیریت یا نداشتن اعتبار، توان پوشش مناسب داروها را ندارند و به این واسطه موجبات نارضایتی مردم ،داروخانه ها و تامین کنندگان داروفراهم می‌شود. باید برای اقتصاد دارو و داروخانه چاره ای مناسب اندیشید."
متن کامل این گفت وگو را اینجا بخوانید.
47232

کد خبر 201175

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
    9 0
    مردم ۷۰ درصد پول دارو را آزاد می دهند/ واضافه كنيد: اون 30درصد بقيه رو هم بهشون نميدن وميگن مشمول بيمه نيست!
  • مقیمی IR ۲۰:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
    4 0
    و بابت آن 30% هم کلی منت بر سرشان است.
  • بدون نام IR ۲۳:۳۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۰۹
    4 0
    پزشکان هم به راحتی می گویند که دفترچه بیمه را قبول نمی کنند و آزاد ویزیت می کنند . چرا بابت این دفترچه ها از مردم پول کسر می کنند ؟
  • بدون نام IR ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۷
    4 0
    70 درصد پول داروهای وارداتی را می فرمایید دیگه ؟! والا داروهای ساخت داخل که تمام بیمه اند.
    • داروساز IR ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۵
      0 2
      خیلی از داروهای ایرانی ساخت داخل بیمه نیستند کپسول سلکوکسیب که ضد درد و التهاب هست و مشکل گوارشی کمی ایجاد میکند قرص تولترودین که برای تکرر ادرار بیمار هست و بهتر از اکسی بوتینین و با عوارض کمتری اثر داره کپسول تامسولوسین که برای مشکل تورم پروستات مصرف میشه و از داروی بیمه ای پرازوسین و ترازوسین اثر بیشتر و عوارض کمتری داره شیاف گلیسرین که ملین هست و نسبت به بیزاکودیل عوارض کمتری داره ژلوفن که نسبت به بروفن جذب سریعتر و شروع اثر بهتری داره الانزاپین داروی ضد جنون که نسبت به کلوزاپین عوارض کمتری داره شربت لوراتادین که ضد حساسیت و با کمترین عوارض برای کودکان هست قرص مبورین که موثرتر از دیسیکلومین و هیوسین در دلپیچه است کپسول فنوفیبرات که بسیار کم عارضه تر از کلوفیبرات در درمان چربی خون بالا