۰ نفر
۱۰ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۰۰

رئیس انجمن داروسازان می گوید: نوسانات نرخ ارز بر داروهای وارداتی و تولید داخل آثار منفی بسیاری تحمیل می کند و مسلما رفع این معضل منوط به تسریع بانکهای عامل در اجرایی شدن تصمیم شایسته دولت در خصوص اختصاص ارز به دارو است.

رهبر مژده ای آذر رئیس انجمن داروسازان در گفت وگو با خبرآنلاین گفت:تصور نمی کنم که اگر تحریمی صورت گیرد مشکلی در این زمینه داشته باشیم. به ویژه که مواد اولیه اکثر داروها از کشورهای چین و هند وارد می شود.اما نوسان قیمت ارز تاثیر فراوانی بر داروخانه ها داشته است.

نوسان قیمت ارز بر داروها تاثیرگذار است به نحوی که در پرداخت هزینه خرید دارو و تامین آن، میان شرکت های تولیدکننده،واردکننده و توزیع کننده مشکلاتی به وجود آمده است.
وی ادامه داد: متاسفانه کارخانجات، تولید کنندگان و وارد کنندگان به مشکل برخورد کرده‌اند و در آینده نیز مشکلات زیادی ایجاد خواهد شد چرا که شرکت‌های واردکننده به داروخانه‌ها الزام کرده‌اند که باید حتما خرید نقدی داشته باشند.ما هم به عنوان انجمن داروسازان به این مسئله معترض هستیم چون داروخانه‌ها قدرت خرید نقدی ندارند به این دلیل که در گذشته خرید به صورت چک‌های چند ماهه بود اما در حال حاضر این شرکت‌ها به داروخانه‌هایی که توان خرید نقدی ندارند دارو نمی‌دهند و این مسئله خود در آینده برای شرکت‌های بیمه و بیماران بیمه شده مشکلاتی را ایجاد خواهد کرد.
متن کامل این گفت وگو را می توانید اینجا بخوانید:
45232
 

کد خبر 201365

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 7
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سعید IR ۲۰:۰۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    3 0
    به به چه شود؟
  • بدون نام IR ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    5 0
    مشكل اصلي بيمه ها هستند كه طلب داروخانه ها را به موقع پرداخت نمي كنند مثلا تامين اجتماعي تا ماه شهريور را تصفيه كرده در حالي كه 6 ماهه دوم سال مصرف دارو زياد مي شود و بدليل عدم برگشت به موقع سرمايه داروخانه ها را در جايگزين كردن داروي مصرف شده دچار مشكل مي كند
  • بدون نام IR ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۰
    5 0
    ما هم نداریم !
  • بدون نام IR ۱۱:۲۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    3 1
    چطور بیماری بنده خدا نقد می خرد ولی داروخانه دار که کارش این هست دارد از این کار پول در می آورد ندارد؟!
    • بدون نام IR ۱۳:۵۸ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
      0 0
      خرید داروخانه کلی است و خرید بیمار جزیی مثلا من داروساز باید دارویی مثل تریپتورلین که برای نازایی مصرف میشود و داروی خارجی با سود 15% بدون آفر و با بازپرداخت بین صفر تا 15 روزه است خریداری کنم. تعدادی که باید خریداری کنم برای مصرف حداقل یک ماه است.اما با توجه به کم شدن شدید دارو داروخانه مجبور است برای مصرف چند ماه خریداری کند. دارو کاملا تحت پوشش بیمه است یعنی مبلغی که بیمار پرداخت میکند (30%) و باقی را بیمه بعد از 6 ماه (70%) را بازپرداخت خواهد کرد. این تعداد دارویی که من باید در 15 روز دیگر هزینه اش را به حساب شرکت پخش واریز کنم در بهترین حالت اگر تمام این داروها مصرف بشن و بیمه ها کسورات نزنن. 70% رو 6 ماه بعد دریافت خواهم کرد. سود 15% را بگذارید در کنار نرخ رسمی تورم 20سال و 6ماه
    • بدون نام IR ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۱/۰۷/۰۴
      1 0
      پس یک تفاوت فروش عمده با سر رسید کوتاه و خرید جزیی با سر رسید دراز مدت است تفاوت دیگر بحث نسخه هست. در صورتی که داروخانه یک قلم داروی بیمه ای را نداشته باشد کل نسخه را بیمار از داروخانه دیگری تهیه میکند پس باید از تمام اقلام موجودی داشته باشد در حالیکه شرکت هر قلمی را که داشته باشد با تعداد بالا و سر رسید کوتاه مدت به داروخانه ارائه می کند. یعنی همیشه باید مقدار زیادی از سرمایه داروخانه بصورت استوک باقی بماند و این نقدینگی و قدرت خرید داروخانه را بشدت کاهش میدهد. دارویی مثل کلترکس در 6 ماه 3 بار تغییر قیمت داد. از حدو 8 هزار تومان به حدود 6 هزار تومان کاهش و سپس به حدود 12 هزار تومان افزایش یافت. تمام این تغییرات باعث سردرگمی بیماران میشود.
  • بدون نام IR ۱۹:۰۶ - ۱۳۹۰/۱۲/۱۱
    4 2
    خوب مردم مریض نشند که بخواند دارو بخرند

آخرین اخبار