مسمومیت ۵ نفر با گاز مونوکسید کربن در یکی از روستاهای پلدشت

روابط عمومی اورژانس آذربایجان‌غربی اعلام کرد: حادثه مسمومیت با گاز مونوکسید کربن بامداد امروز، ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳، ساعت ۵ صبح در روستای بهلول‌آباد شهرستان پلدشت رخ داد که در پی آن ۵ نفر دچار مسمومیت شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از آذربایجان‌غربی،  روابط عمومی اورژانس آذربایجان‌غربی اعلام کرد: حادثه مسمومیت با گاز مونوکسید کربن بامداد امروز، ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۳، ساعت ۵ صبح در روستای بهلول‌آباد شهرستان پلدشت رخ داد که در پی آن ۵ نفر دچار مسمومیت شدند.
 مصدومان با خودروهای شخصی به مراکز درمانی منتقل شدند و خوشبختانه این حادثه هیچ فوتی در پی نداشته است.

اورژانس آذربایجان‌غربی بار دیگر به شهروندان توصیه کرد که در استفاده از وسایل گرمایشی گازسوز، نکات ایمنی را رعایت کنند و از تهویه مناسب محیط و نصب صحیح تجهیزات گرمایشی اطمینان حاصل نمایند تا از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.

46

کد خبر 2012724

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار