۳ماه محرومیت قطعی، ۲سال تعلیقی برای حسین رسولی

سه ماه محرومیت قطعی و ۲ سال محرومیت تعلیق از سوی کمیته انضباطی فدراسیون دوومیدانی برای قهرمان پرتاب دیسک بازی‌های آسیایی در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، ماجرای حسین رسولی ملی‌پوش پرتاب دیسک و قهرمانی بازی‌های آسیایی ۲۰۲۲ هانگژو و انتقاد از شرایطش، اصلی‌ترین سوژه رشته دوومیدانی در یک ماه اخیر بوده است. رسولی چندی پیش علاوه بر مصاحبه، ویدئویی از خودش در فضای مجازی منتشر کرد و مدعی شد که فدراسیون اجازه ورودش به مجموعه ورزشی آفتاب انقلاب را نمی‌دهد.

به دنبال این اتفاقات، کمیته انضباطی فدراسیون دوومیدانی جلسه‌ای تشکیل داد و به بررسی جوانب مختلف این ماجرا پرداخت. در نهایت رأی اولیه این کمیته صادر شد که طبق آن محرومیت ۳ ماهه قطعی و ۲ ساله تعلیقی برای رسولی در نظر گرفته شده است؛ به این معنا که اگر بعد از سه ماه تخلفی از سوی رسولی صورت گیرد محرومیت ۲ ساله تعلیقی قابل اجرا خواهد بود. به دنبال این موضوع رسولی اعتراض خود را به کمیته استیناف فدراسیون برد.

این حکم در آن زمان رسانه‌ای نشد و اعلام شد که پس از درخواست تجدید نظر رسولی و بررسی مجدد، رسانه‌ای می‌شود.

بیش از ۱۰ روز از اعتراض رسولی به حکم اولیه می‌گذرد، اما هنوز حکم نهایی منتشر نشده است. گفته می‌شود طبق قانون باید ۲۰ روز از زمان اعتراض ورزشکار بگذرد، اما برخی اعتقاد دارند این زمان طولانی است و با توجه به اینکه اعتراض به حکم اولیه در همان روزهای نخست انجام شده، صدور حکم نهایی هم باید زودتر صورت گیرد. در نهایت باید دید کمیته استیناف فدراسیون دوومیدانی چه حکمی برای رسولی صادر خواهد کرد.

۲۵۱۲۵۶

کد خبر 2014698

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 5 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 11
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    مگه نه اینکه ورزشکار ملی اونم بامدال طلا باید از نظر ذهنی و روحی و جسمی فقط آماده ی مسابقات باشه چرا دارن نابودش میکنن بعد میگن چرا ورزشکارا مهاجرت میکنن یعنی واقعا کسی نیست جلوی احسان حدادی رو بگیره وچرا نمیگیرن؟؟؟؟؟
  • پویان IR ۱۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    متاسفم برای فدراسیون دو ومیدانی و آقای حدادی و نیز آقای غیاثی. آقایان کجائید؟ به کجا دارید می رید؟ انتقاد از عملکرد بسیار بسیار بد شما به تحریم می رسد؟ می ترسید رکورد شما را بشکند؟ یا جبران شکست شما با آن همه امکانات از یک جوان قصاص است. آقای غیاثی شما چرا؟ کنام شما ایران است؟ رسولی هم برود؟ دقیقا مجوز مهاجرت دادید. حیف امکاناتی که در دو حکومت برای شما هزینه شد.
  • بهزاد IR ۱۲:۴۶ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    به جرم گفتن حقیقت
  • IR ۱۳:۱۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    حدادی چارتا مدال گرفته با اون همه امکانات ....الان اقاجون شده .مافیا راه انداخته .....تخته کنید این ورزش رابطه ای رو
  • عابدین مومنه IR ۱۴:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    حدادی خودش زمانی ورزش میکرد توی آمریکا با هزینه فدراسیون تمرین می‌کرد و هزینه مربی خارجی می‌گرفت. اما برای رسولی کارشکنی می‌کنه. می‌ترسه که رکوردش رو بشکنه
  • IR ۱۵:۲۸ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    یکی میشه دبیر.برادری می‌کنه.حدادی و ساعی....چه میکنن
  • وحید قنبری IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    این ورزشکار هم بزودی از ایران خواهد رفت...
  • وطن IR ۱۸:۴۲ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۴
    0 0
    باتمام توان ناسازگاری با سرمایه ها
  • سارقلی خان IR ۰۸:۰۳ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    0 0
    کمیته حدادی
  • رضا IR ۱۹:۰۵ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۵
    0 0
    من از اتفاقات دو میدانی اطلاعی ندارم. اما رسولی قهرمان عزیز ما امیدوارم اصالت پهلوانی را از خود نشان دهند.هیچ فدراسیونی دوست ندارد قهرمان خود را از دست بدهد. امیدوارم اصالت پهلوانی مشگلات را با در اغوش گرفتن یکدیگر پایان دهند.توکل به خدا
  • اسمعیل جعفری هوراند IR ۰۸:۱۴ - ۱۴۰۳/۱۱/۰۶
    0 0
    اگر کسی انتقاد کرد باید محروم شود این چه فدراسیونه