برفروبی ۶۶۷۶کیلومتر از محورهای کردستان/۱۸۴۵ تن نمک مصرف شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان از برف روبی و یخ‌زدایی ۶۶۷۶ کیلومتر از محورهای شریانی و غیر شریانی استان خبر داد و گفت: برای پاکسازی این مسیرها ۱۸۴۵ تن شن و نمک مصرف شده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، فرزاد حسنی  با اشاره به بارش برف، از پاکسازی محورهای شریانی و غیر شریانی استان خبر داد و اظهار داشت: در شبانه‌روز گذشته ۵۷۳۶ کیلومتر باند از محورهای اصلی توسط نیروهای راهداری کردستان برفروبی و یخ‌زدایی شده است.

وی افزود: این عملیات توسط ۱۲۲ دستگاه ماشین‌آلات و با کمک  ۲۱۴نفر از نیروهای راهداری انجام شده که برای پاکسازی و برف‌روبی این میزان ۱۸۳۵ تن شن و نمک مصرف شده و ۱۲۲ دستگاه خودرو گرفتار در برف کمک و رهاسازی شد.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان از مصرف ۱۰ تن شن و نمک برای برف‌روبی محورهای غیرشریانی استان در طول شبانه‌روز گذشته خبر داد و افزود: این اقدامات توسط  راهدار با استفاده از ۲۵ دستگاه ماشین‌آلات انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: در شبانه‌روز گذشته ۹۴۰ کیلومتر از محورهای غیرشریانی استان برف‌روبی و یخ زدایی شده است.

حسنی اعلام کرد: در حال حاضر تمام محورهای مواصلاتی استان باز است اما تردد از برخی گردنه  ها تنها با زنجیر چرخ امکانپذیر است.

کد خبر 2022659

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین