شرایط ناپایدار جوی در برخی از محورهای مواصلاتی/ رانندگان اطلاعات جوی و ترافیکی مسیر سفرشان را دریافت کنند

جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه بارش برف و باران در محورهای شمالی، شمال غربی، غرب، جنوب غرب و مرکز شرایط ناپایدار جوی را به وجود آورده است، گفت: ترافیک در محدوده پیست آبعلی و در آزادراه قزوین-کرج حدفاصل مهرویلا تا ساسانی و محدوده پل فردیس نیمه‌سنگین است.

به گزارش خبرآنلاین،سرهنگ سیاوش محبی درباره وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌های کشور در روز جمعه ۲۶ بهمن گفت: به دلیل بارش برف و باران، در برخی از محورهای استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، البرز، کردستان، زنجان، تهران، مازندران، کرمان، فارس و بوشهر شاهد شرایط ناپایدار جوی هستیم که رانندگان باید با تجهیزات زمستانی و رعایت احتیاط در این محورها تردد کنند.

ایسنا در خبری نوشت:وی با بیان اینکه در حال حاضر ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور هراز، به‌ ویژه در محدوده پیست آبعلی، نیمه‌سنگین گزارش شده است، افزود: در آزادراه قزوین-کرج نیز در حدفاصل مهرویلا تا ساسانی و محدوده پل فردیس، ترافیک نیمه‌سنگین است.

جانشین رئیس پلیس راه راهور فراجا به انسداد ۲ محور شریانی اشاره کرد و ادامه داد: محور خرم‌آباد-پلدختر به دلیل شرایط نامساعد جوی مسدود و محور پونل-خلخال نیز همچنان غیرقابل تردد است.

وی از رانندگان خواست پیش از سفر، اطلاعات لازم در خصوص وضعیت جوی و ترافیکی مسیرهای خود را از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی پلیس راهور دریافت کنند.

233217

کد خبر 2024940

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین