سردار حاجی زاده: طوفان الاقصی توسط حماس طراحی و اجرا شد

فرمانده هوا فضا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان این که عملیات طوفان الاقصی توسط حماس طراحی و اجرا شد ، گفت: رژیم صهیونیستی در عملیات طوفان الاقصی اعتبار خود را از دست داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سردار امیرعلی حاجی زاده شامگاه دوشنبه در برنامه صف اول درباره تحولات منطقه و ناگفته های عملیات وعده صادق گفت: شروع این مقطع از تحولات با عملیات طوفان الاقصی توسط رزمندگان فلسطین آغاز شد. منطقه و غرب آسیا تحولات زیاد است و در مقاطع مختلف تحولات زیادی رخ داده است و منشا خیلی از حوادث در جهان بوده است.

بنابر روایت ایرنا، وی ادامه داد: اما تحولات در مقطع اخیر با طوفان الاقصی شروع شد و عملیاتی بود که حماس آنرا طراحی و اجرا کرد و با این عملیات یک شکست راهبردی بر رژیم صهیونیستی تحمیل کرد. رژیم صهیونیستی هم به لحاظ اطلاعاتی و هم امنیتی و هم نظامی شکست خورد و اعتبار خود را از دست داد. اعتباری که در چند دهه اخیر برای خود بدست آورده بود از دست داد.

۲۹۲۱۹

کد خبر 2027112

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 7 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین