جشنواره ملی " طعم کتاب "در سطح کودکستان های استان کردستان برگزار می شود

معاون آموزش ابتدایی استان کردستان از برگزاری جشنواره ملی طعم کتاب در سطح کودکستان های استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، فرهادکس نزانی هدف اجرای جشنواره ملی طعم کتاب را تقویت مهارت های زبانی و ارتقای ذوق و سواد ادبی کودکان در سطح کودکستان ها عنوان کرد و افزود:  جشنواره ملی طعم کتاب در کوکستانهای مجری ویژه نوآموزان ۵ و ۶ ساله، به مدت دو ماه  برگزار می شود. 

وی خاطر نشان کرد: ادبیات کودک پیش از دبستان " ادبیات واسطه محور " است  و نقش بزرگسالی که  با صدای مناسب ، لحن درست و احساسات واقعی کتاب را برای کودک می خواند می تواند در تقویت و شکل گیری رشد عاطفی کودکان سهیم باشد. 

کس نزانی در ادامه سخنان خود به نقش مربیان کودک در اجرای فعالیت ها ی تثبیتی بلند خوانی،جمع خوانی،شعر و قصه گویی تاکید کرد و عنوان نمود این جشنواره  از اول اسفند لغایت اوایل اردیبهشت  در حال اجراست. وی خاطر نشان نمود ؛ در پایان جشنواره نمایشگاهی از آثار نوآموزان به صورت نقاشی و اجرای گروه های نمایش و قصه گویی برگزارخواهد شد.

کد خبر 2029276

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار