۰ نفر
۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۹:۳۰

دما در نیمه شرقی و غربی 5 درجه گرم می شود و در استان‌های ایلام، خوزستان و جنوب کرمانشاه از روز سه شنبه با پدیده گرد و خاک و کاهش دید مواجه می‌شوند.

همچنین تغییرات افزایشی دما را از روز دوشنبه تا پنج شنبه درکل کشور شاهد خواهیم بود یعنی از دوشنبه تا پنج شنبه هوا در کشور گرم می‌شود.
به گزارش خبرآنلاین از روز دوشنبه تا چهارشنبه در نیمه غربی و شرقی کشور دمای هوا بین 5 تا 10 درجه افزایش پیدا می‌کند. در 24 ساعت آینده روند غبار در این استان‌ها کاهش می‌یابد و از بعد‌از ظهر دو‌شنبه وزش باد در کشور عراق افزایش یافته و توده گرد و خاک شکل می‌گیرد و از عصر دوشنبه به جنوب غرب کشور وارد می‌شود.
از روز یکشنبه بعداز ظهر تا دوشنبه صبح در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندارن، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی به دلیل بارش برف و وزش باد اختلال در تردد جاده‌ای پیش می‌آید و خلیج فارس و دریای عمان در روزهای یک شنبه و دوشنبه مواج هستند.
45232
 

کد خبر 203375

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نجمه IR ۱۰:۲۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
    9 0
    امروز که دوشنبه است...من از سرما یخ کردم صبح...پس کی می خواد گرم شه هواشناسیه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟
    • سعید IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
      2 5
      نجمه خانم هواشاسیمون حرف نداره بی خودی جوش نزن آمپرت میزنه بالا .
  • بدون نام IR ۱۵:۱۷ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
    0 0
    ایتجا داره برف میاد22اسفند ماه غرب تهران
  • مسعود IR ۱۶:۴۴ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۲
    1 0
    کارشناس هواشناسی داریم! که ازاول تااخر راجب به هواشناسی صحبت می کنه و خودش هم نمی فهمه اخرش چی شد!!!!!!!!!!!!!!