پایش مرزی در ایام پایانی سال با کشف بیش از ۱۰۰هزار لیتر سوخت قاچاق در آبهای جزیره کیش

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش از کشف بیش از 100هزار لیتر سوخت قاچاق از دو فروند شناور لنج صیادی و دستگیری 6 نفر از خدمه آن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش ، سرهنگ "نبی اله قاسمی" از از کشف بیش از 100هزار لیتر سوخت قاچاق از دو فروند شناور لنج صیادی در نقطه صفر مرزی و ورود به آب‌های مرزی کشورهای حاشیه خلیج فارس خبر داد و گفت : ماموران پایگاه دریابانی کیش در اجرای طرح مبارزه و برخورد با قاچاق کالا، سوخت و کنترل نوار مرزی به دو فروند لنج صیادی که در حال عبور از نوار مرزی بودند مشکوک شدند.

وی افزود: مأموران دریابانی در بازرسی از این شناورها موفق به کشف بیش از 100 هزار لیتر سوخت قاچاق و دستگیری 6 خدمه شدند و پرونده به مراجع قضائی ارسال شد.

سرهنگ قاسمی با اشاره به اینکه جزیره کیش مبدا و مقصد لنج های توقیفی نمی‌باشد بیان داشت: سودجویان با استفاده از روش‌های متعدد قصد انتقال سرمایه ملی را از کشور دارند، این افراد پس از جمع آوری سوخت به صورت شبانه با حضور در نقطه صفر مرزی و ورود به آب‌های مرزی کشورهای حاشیه خلیج فارس اقدام به فروش سوخت‌های قاچاق به شناورهای خارجی می کنند.

فرمانده انتظامی ویژه و پایگاه دریابانی کیش با اشاره به خسارات جبران ناپذیر خروج سرمایه‌های ملی از کشور تاکید کرد: ماموران پایگاه دریابانی کیش با اشرافیت بر حوزه استحفاظی آبی و گشت زنی موثر و مستمر در نوار مرز آبی با هر نوع قاچاق کالا و سوخت مبارزه و اجرای طرح های پایش مرزی در ایام پایانی سال تشدید خواهد شد

کد خبر 2038079

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار