حضور ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ صربستان

امیر حسین نصیری، محمد علیدوستی شهرکی، مهدی نوروزی هفشجانی به عنوان اعضای تیم ملی و سجاد عظیمیان دهکردی به عنوان داور مسابقات به مسابقات جهانی ۲۰۲۵ صربستان اعزام خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری به نقل از روابط عمومی آموزش وپرورش استان؛ امیر حسین نصیری در رشته بسکتبال پسران، محمد علیدوستی شهرکی در رشته دوو میدانی، مهدی نوروزی هفشجانی در رشته کشتی فرنگی پسران و سجاد عظیمیان دهکردی به عنوان داور بسکتبال پسران به مسابقات جهانی ۲۰۲۵ صربستان اعزام خواهند شد.  

" افشین امیریان " مدیر کل آموزش و پرورش استان ضمن تبریک به مردم استان به دلیل نقش آفرینی دانش آموزان و مربی دلسور آموزش و پرورش استان در مسابقات جهانی صربستان برای این عزیزان آرزوی موفقیت و سربلندی نمود.  

گفتنی است : این مسابقات از تاریخ ۱۴ فروردین ماه لغایت ۲۶ فروردین در شهر زلاتیبور صربستان برگزار می گردد.  

1474117fLcpqPzGvxCdWOtw2.jpg

حضور ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ صربستانحضور ورزشکاران چهارمحال و بختیاری در مسابقات جهانی ۲۰۲۵ صربستان

دعوت از سه ورزشکاردانش آموز  و یک مربی فرهنگی  چهارمحال و بختیاری برای شرکت در مسابقات جهانی صربستان

کد خبر 2039191

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار