قابل توجه رانندگان! میزان فاصله با خودروی جلویی در روزهای بارانی باید چقدر باشد؟

رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ گفت: با گفتن نه به تصادف حادثه‌ها کاهش پیدا نمی‌کند و باید قوانین و مقررات را نیز رعایت کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، سرهنگ علی اصغر شریفی با بیان اینکه نوروز امسال را با پویش نه به تصادف آغاز کردیم گفت: باید دقت داشت با گفتن نه به تصادف حادثه‌ها کاهش پیدا نمی‌کند و باید مقررات را رعایت کنیم.

بنابر گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی با بیان اینکه یکی از راهکار پیشنهادی این است که فاصله طولی را با خودروهای جلویی حفظ کنیم افزود: در شرایطی که بارندگی نیست و زمین خشک است فاصله با خودروی جلویی باید ۲ ثانیه باشد، اما اگر در جاده‌ای رانندگی می‌کنید که بارندگی است و اصطحکاک بین تایرها و سطح جاده کم و احتمال سر خوردن وجود دارد باید فاصله با خودروی جلویی ۴ ثانیه باشد.

رئیس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ اظهار کرد: با این کار پویش نه به تصادف اتفاق می‌افتد و حوادث کاهش می‌یابد.

٤٧٢٣٦

کد خبر 2041748

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین