به گزارش خبرآنلاین، مارکو مولر که هشت سال مدیر هنری جشنواره فیلم ونیز بود، دسامبر پیش در بحبوحه جنگ قدرت درمورد نواقص زیربنایی لیدو جای خود را به آلبرتو باربرا داد.
همان زمان این بحث مطرح شد که مولر تلاش خواهد کرد با به عهده گرفتن مدیریت جشنواره فیلم رم به عنوان رقیب جشنواره ونیز، این جشنواره را در سطح بینالمللی بیش از پیش مورد توجه قرار دهد.
در نهایت این اتفاق افتاد و هیئت مدیره جشنواره فیلم رم به ریاست پائولو فراری روز جمعه مولر را به عنوان مدیر هنری جشنواره انتخاب کرد.
مولر 59 ساله که متولد رم است، گفت: «واقعا خوشحالم. پس از 22 سال به شهر خودم برگشتم تا روی پروژهای هیجانانگیز کار کنم: ایجاد تحول در جشنوارهای - پس از آنچه در شش سال اول برگزاری انجام شد - که میخواهد به نیازهای کسانی که فیلم میسازند، کسانی که فیلم نشان میدهند و کسانی که فیلم میبینند، پاسخ بدهد.»
مولر تاکید کرد هنوز زود است به طور مشخص درمورد تغییرات مورد نظر خود صحبت کند، اما افزود احتمالا تاریخ و مکان برگزاری جشنواره رم تغییر خواهد کرد.
پائولو فراری که اخیرا بجای جان لوییجی روندی به عنوان رئیس جشنواره جشنواره رم منصوب شد، در بیانیهای از مولر به عنوان «یک حرفهای فوقالعاده و بسیار محترم هم در ایتالیا و هم خارج ایتالیا» یاد کرد.
ورایتی / 16 مارس / ترجمه: علی افتخاری
5858
نظر شما