مرغ وزارت ورزش یک پا دارد و آنها می گویند کفاشیان باید برود.

به گزارش خبرآنلاین؛احمد رسولی نژاد ، معاون پارلمانی وزیر ورزش در گفت و گو با خبرآنلاین می گوید بعد از تعطیلات نوروز ، مجمعی دوباره تشکیل می شود تا درباره کفاشیان اظهار نظر کند. او ادامه می دهد:« به هر حال نمایندگان مجلس هم تصمیم گرفتند تا به بحث تغییر قانون منع فعالیت بازنشسته ها دخالت نکنند و وزارت ورزش هم نظرش این است که برای هیچ بازنشسته ای جوز از هیات دولت نگیرد چون تعداد این افراد زیاد است و اگر برای یک نفر چنین مجوزی بگیریم باید برای همه چنین کاری را بکنیم.»
رسولی نژاد درباره برنامه وزارت ورزش برای قصه فوتبال گفت:« ما اساسنامه را بررسی کردیم. بر اساس ماده 32 مجمع می تواند تا یک ماه نظرش را تغییر دهد. به نظر ما مجمع نمی دانسته که حضور آقای کفاشیان تخلف است و برای همین شاید ایشان را برگزیده است. حالا اما با باز شدن جزئیات ماجرا احتمالا نظر آنها تغییر کرده و مجمع در تشکیل دوباره رایی دیگر خواهد داد.»
او در پاسخ به این سئوال که آیا مشغول به آگاه سازی اعضای مجمع هستید می گوید:« به هر حال این بحث قانون داخلی کشور است. ما هم امیدواریم مجمع بتواند نظری بدهد که مشکلات حل شوند.»
و اگر رای مجمع انتخاب دوباره کفاشیان باشد؟؛ « ما به رای مجمع احترام می گذاریم اما برای کفاشیان مجوز از هیات دولت نمی گیریم . آن وقت خود مجمع باید با نهاد قضایی طرف حساب باشد.»
و این می تواند زمینه ساز تعلیق شود؟؛ او می گوید:« به نظر ما که بعید است تعلیق شویم چون فیفا اصلا وارد مسائل و قوانین داخلی کشورها نمی شود. اعضای فدراسیون چین با دخالت دولت برکنار شدند اما فیفا تعلیق شان نکرد. در برزیل هم دولت تکسیرا را دو هفته بعد از انتخاب مجبور به استعفا کرد اما باز هم خبری از تعلیق نبود. این جا هم چون تخلف از قوانین داخلی صورت گرفته ، فیفا دخالتی نمی کند و متاسفانه عده ای بی دلیل به این مسائل دامن می زنند.»
او سپس درباره عادل فردوسی ور می گوید:« به عنوان یک حقوقدان می گویم کار آقای فردوسی پور جرم است و ما در حال بررسی این اتفاق هستیم. حق شکایت از او را برای خودمان محفوظ می دانیم . هم ما و هم سجادی می توانیم از او شکایت کنیم. به هر حال اینکه این گفته ها صحت داشته باشند بعید است. اصلا پیامکی که گذاشته بود هم اشتباه بود. چرا او این پیامک را نگذاشت که آیا از عملکرد 4 ساله گذشته فدراسیون رضایت دارید یا نه؟ به هر حال ما در این 4 سال موفقیتی نداشتیم و به نظر وزارت ورش ، مدیران جوان بسیاری هستند که می توانند فوتبال را خیلی خوب بگردانند و نیازی هم حفظ شرایط فعلی که مشکلات قانونی دارد ، نیست.»
اما آیا گزینه مورد حمایت وزارت یک گزینه و مدیر ورزشی جوان بود؟ رسولی نژاد می گوید:« ما از هیچ گزینه ای حمایت علنی نکردیم. این خق وزیر بود که به گزینه ای که می خواهد رای بدهد اما ما هیچ حمایت علنی از گزینه ای نداشتیم.»
 

251 43

کد خبر 204267

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام US ۱۹:۳۲ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    82 4
    فردوسی پور رو چیکارش دارید این وسط؟ یک نفر داره حرف حساب میزنه دنبال پرونده سازی هستید براش؟
  • سودا IR ۲۱:۳۱ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    71 4
    هر کار کنید زورتان به فردوسی پور نمیرسد.براتون متآسفم که بعد از4سال تازه فهمیدید که کفاشیان بازنشسته است و .................... اقایان مدیر همه فن حریف
  • بدون نام IR ۲۱:۳۵ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    21 3
    چرا آقا، می کند
  • کاکو IR ۲۲:۰۸ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    54 6
    فوتبال ما سیاسی است واین جا مصلحت همین است که فوتبال ما تعلیق شه
  • hamid CH ۲۲:۲۳ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    59 2
    هدف اقابون : نابودی همین فوتبال داغونمون !
  • احسان IR ۲۲:۴۹ - ۱۳۹۰/۱۲/۲۷
    57 5
    از خبرآنلاین و دیگر رسانه ها می خوام همون جور که با پافشاریتون باعث شدید جدایی نادر از سیمین به اسکار بره، تو این مورد هم کوتاه نیاید و تا می تونید با نوشتن و مصاحبه و ... جلوی تعلیق فوتبالمونو بگیرید. تو این وضعیت که امیدی به مسئولین نیست. امید ما بعد از خدا به شماست.