شروط عجیب و غریب حسن عباسی برای مذاکره با آمریکا/ همه وب سایت های پورن بسته شوند/ حجاب را باید به رسمیت بشناسند/ دست از سرشان برندارید

حسن عباسی برای مذاکره با آمریکا پنج شرط گذاشت.  

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسن عباسی، چهره تندرو می گوید ما زمانی می توانیم بگوییم مذاکره می کنیم که این چند شرط محقق شود.  

در ویدئویی که از حسن عباسی منتشر شده، او می گوید: آمریکا باید همه وب سایت‌های پورن را ببندد، حجاب را به رسمیت بشناسد، وال استریت را به عنوان مرکز ربای جهانی ببندد، بساط اسرائیل را جمع کند و ببرد و مسلمان شود.

او با بیان اینکه «تا آمریکایی ها را به دین خود در نیاوردید، دست از سرشان برندارید» می گوید: اگر ما آمریکایی ها را به دین خود شیعه دوازده امامی در نیاوریم، ما را به دین خود در می اوردند و ما را مثل خود رباخوار و فاسد می کنند. تا کل جهان را به دین خود در نیاوردید نمی توانید از پا بنشینید.

۲۹۲۱۱
 

کد خبر 2042926

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین