زیان ۶۰ میلیاردی باشگاه استقلال به بیت المال/ این بازیکن بدون یک ثانیه بازی، ۵ برابر ارزش خود پول به جیب زده/ چرا کسی از مدیران استقلال شکایت نکرد؟

آلمدین زیلیکیچ، هافبک بوسنیایی شاهکار مسئولان باشگاه استقلال در زمان مدیریت سردار شهریاری و سمیعی است که  ۵ برابر ارزش خود از آبی‌پوشان پایتخت بدون یک ثانیه بازی پول به جیب زده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، روزنامه خراسان نوشت:

مدیران باشگاه استقلال برای بازیکن بوسنیایی بدون یک ثانیه بازی، بیشترین پول دوران فوتبالی‌اش را پرداخت کردند و جالب این که هیچ نهادی هم پیگیر این پرونده و هدررفت بیت المال نشده و نیست!

آلمدین زیلیکیچ، هافبک بوسنیایی شاهکار مسئولان باشگاه استقلال در زمان مدیریت سردار شهریاری و سمیعی است که  ۵ برابر ارزش خود از آبی‌پوشان پایتخت بدون یک ثانیه بازی پول به جیب زده است.

زیلیکیچ  ۱۰۰ هزار دلار ارزش دارد اما از استقلال غرامت ۵۰۰ هزار دلاری گرفت.هافبک بوسنیایی درحالی در این فصل به استقلال آمد که پیش از پیوستن به این تیم در طی ۲ فصل چند بار عوض کرده بود.زیلیکیچ به صورت میانگین در هر تیمی که حضور داشته ۵ بازی انجام داده ولی با این کارنامه بد، مدیران استقلال با او قرارداد امضا کردند.

سایت ترانفسرمارکت گزارش می‌دهد که هافبک ۲۹ ساله بوسنیایی بعد از استقلال ۲ تیم عوض کرده و برای هر کدام به صورت میانگین ۸ بازی انجام داده یعنی در مجموع ۷۰ درصد بازی‌ها را نیمکت نشین بوده است. استقلالی ها با دلار ۵۰ هزار تومانی در تابستان سال گذشته با این بازیکن درجه چندم اروپایی قرارداد ۱۰۰ هزار دلاری بستند و همین چند روز پیش با توافق و پرداخت غرامت سنگین ۴۰۰ هزار دلاری به قیمت دلار ۱۰۴ هزار تومانی پرونده شکایت بازیکن بوسنیایی بسته شد! 

در واقع مدیران باشگاه استقلال در مجموع ۵۰۰ هزار دلار به قیمت دلار آزاد ۱۰۴ هزار تومان که بیش از ۵۰ میلیارد تومان می شود هزینه جذب و فسخ یک بازیکن درجه چندم اروپایی کردند و این چنین به بیت المال ضرر زدند! جالب این جاست که مدیران فعلی باشگاه که پرونده شکایت بازیکن بوسنیایی را با پرداخت غرامت سنگین بسته اند هیچ گونه شکایت و پیگیری از مدیران سابق و دخیل در این پرونده که چنین خسارت هنگفتی به باشگاه زده اند، انجام نداده اند در حالی که با توجه به سهامی بودند هلدینگ خلیج فارس مالک باشگاه استقلال انتظار می رفت که چنین اقدامی از سوی سهام داران صورت بگیرد! 

۲۷۳۰۲

کد خبر 2046678

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 2
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۰۷:۲۸ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
    1 0
    این پول ها را از جیب یک عده زحمت کش میدن
  • علی IR ۰۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
    3 1
    حالا که به استقلال رسید شد بیت المال
  • مجید IR ۰۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
    2 0
    دیگه این تیم از ضرر به بیت المال گذشته - خانه از پای بست ویران است
  • آسمان IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
    2 1
    چرا زیان ها فقط برای استقلال محاسبه می شه یک بررسی کنید فقط در نیم فصل دوم تیم رقیب چند بازیکن و مربی فسخ کرده چندتا گرفته فقط چرتکه تون برای تیم استقلاله سوگلی توی چرتکه انداختن هم مصونیت داره
  • یک ایرانی IR ۰۹:۵۵ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
    1 0
    چطور ممکنه یک بازیکن پنج برابر رقم قرارداد خودش غرامت بگیرد اگر باتیم دیگری قرار داد ببندد نمی تواند کل مبلغ قرار داد دریافت کند در کنار این بازیکن یک دروازه بان که هم وطنش بوده قرار داد بسته بودند آنهم شرایطش مثل این بازیکن شد (ظاهر با پرداخت ۱۰میلیارد )قراردادش فسخ کردند بدون یک ثانیه بازی
  • IR ۱۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۱/۱۹
    1 0
    هی وای من....