به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از خوزستان ، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور، در آیین رونمایی از دو محصول راهبردی صنعت نفت در پردیس علم و فناوری انرژی اهواز (۲۳ فروردین) تأکید کرد: «خوزستان با ظرفیتهای منحصربهفرد خود، بستری ارزشمند برای توسعه اقتصاد دانشبنیان است و از شرکتهای فناور این استان در حوزههای دارای مزیت حمایت خواهیم کرد.»
خوزستان؛ استان فرصتهای بینظیر
افشین با اشاره به پتانسیلهای خوزستان در گردشگری، اقتصاد دریامحور، صنعت و فناوری گفت: «تعداد شرکتهای دانشبنیان این استان با ظرفیت واقعی آن فاصله دارد و باید به حداقل ۶۰۰ شرکت برسد. معاونت علمی برای تحقق این هدف، از توسعه زیرساختهای فناوری و نوآوری حمایت میکند.»
ضرورت راهاندازی پارک علم و فناوری منسجم
وی بر لزوم ایجاد یک پارک علم و فناوری یکپارچه در خوزستان تأکید و تصریح کرد: «این استان نیازمند تحول در زیرساختهای علمی است. همچنین باید از ظرفیت مالیاتی مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانشبنیان (با پتانسیل ۳۰۰۰ میلیارد تومانی) برای پروژههای تحقیق و توسعه استفاده شود.»
تسهیلات مالیاتی و صندوق خطرپذیر شرکتی (CVC)
معاون علمی ریاستجمهوری با اشاره به صندوق سرمایهگذاری خطرپذیر شرکتی (CVC) گفت: «این صندوق میتواند اعتبارات مالیاتی را جذب و در توسعه زیستبوم فناوری استان سرمایهگذاری کند. بر اساس بند «ت» ماده ۱۱ قانون جهش تولید، هزینهکرد شرکتها در زیرساختهایی مانند آزمایشگاهها و ساختمانهای نوآوری، مشمول تسهیلات مالیاتی میشود.»
حمایت از ناحیه نوآوری و برج فناوری
افشین از آمادگی معاونت علمی برای پشتیبانی از ناحیه نوآوری خوزستان (پس از تأیید شورای عتف) و تجهیز برج نوآوری خبر داد و افزود: «فرآیند دانشبنیان شدن شرکتها حاکمیتی است، اما با رفع موانع، تسهیل میشود. هدف ما افزایش کیفیت و کمیت شرکتهای فناور در خوزستان است.»
۴۶
نظر شما