مذاكرات اسلام آباد

بازداشت عاملان مرگ پرندگان زنبورخوار در پلدختر

دو نفر زنبوردار که اقدام به تلف نمودن تعدادی پرنده زنبورخوار نموده بودند توسط نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان پلدختر شناسایی و پس از دستگیری با دستور مقام قضایی متخلفین روانه بازداشتگاه شدند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از لرستان ،  کامران فرمان پور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان در این خصوص گفت: در پی گشت و کنترل نیروهای یگان حفاظت محیط زیست شهرستان پلدختر در سطح حوزه استحفاظی، متوجه تلف شدن تعدادی پرنده زنبورخوار در اطراف کندوهای عسل شدند که پس از رصد و بررسی های اولیه مشاهده گردید دو نفر زنبوردار مبادرت به شکار یه این پرندگان نموده بودند.

فرمان پور افزود: پس از شناسایی این زنبورداران بلافاصله با هماهنگی قضایی صورت گرفته و با همکاری نیروی انتظامی این شهرستان متخلفین دستگیر و ضمن تنظیم صورتجلسه اولیه و جمع آوری آثار تخلف و تلفات پرندگان وحشی به مراجع قضایی ارجاع گردید که با دستور مقام قضایی متخلفین روانه بازداشتگاه شدند.

فرمان پور اظهار داشت: متخلفان به دلیل کسب درآمد و منفعت شخصی اقدام به کشتار بی‌رحمانه این گونه حیات وحش کرده بودند اما نقش با ارزش و بی‌بدیل اینگونه از پرندگان بر کسی پوشیده نیست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان لرستان با اشاره به راهکارهای پیشگیرانه برای در امان ماندن کندوهای عسل از هجوم زنبورخواران گفت: پیشنهاد می‌شود زنبورداران با ایجاد سروصدا در اطراف کندوها و برپایی مترسک و یا ایجاد امواج و یا صدای پرندگان شکاری این پرندگان را دور کنند و از وارد آمدن خسارت و زیان به طبیعت بپرهیزند.

دوستداران محیط زیست در صورت مشاهده هر گونه تخلفات زیست محیطی به نزدیکترین اداره حفاظت محیط زیست اطلاع و یا با سامانه شبانه روزی تماس حاصل نمایند.

46

کد مطلب 2052363

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =