ورود دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران به سنندج/ برنامه سفر اعلام شد

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران در راس هیأتی وارد سنندج شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از سنندج، حسن فرطوسی، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران، صبح امروز در راس هیئتی وارد شهر سنندج، مرکز استان کردستان شد و مورد استقبال گرم شهردار سنندج و رییس و اعضای شورای اسلامی شهر و رییس شورای استان در بدو ورود به این شهر فرهنگی قرار گرفت.

این سفر که با هدف بررسی ظرفیت‌های فرهنگی، هنری، تاریخی و گردشگری استان کردستان و به ویژه شهر سنندج صورت می‌گیرد، شامل برنامه‌های متنوعی است.

دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در طول اقامت خود در این استان، دیدارهایی با هنرمندان استان دارد و در ویژه برنامه‌های هفته بزرگداشت سنه شرکت خواهد کرد.

همچنین، بازدید از اماکن تاریخی ارزشمند، گالری‌های هنری، مراکز فرهنگی و جاذبه‌های گردشگری شاخص شهر سنندج از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برای این سفر است.

امیدواریم این بازدیدها و دیدارها، زمینه‌های همکاری‌های آتی میان کمیسیون ملی یونسکو و استان کردستان به ویژه سنندج به عنوان شهر خلاق موسیقی جهان را در راستای شکوفایی هرچه بیشتر ظرفیت‌ها و استعدادهای این خطه فرهنگی فراهم آورد.

این سفر  می‌تواند فرصت‌های جدیدی را برای معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و هنری سنندج در سطح ملی و بین‌المللی ایجاد کند و به توسعه گردشگری فرهنگی در این شهر کمک شایانی نماید.

حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در سنندج، نشان از توجه این سازمان به جایگاه ویژه این شهر در عرصه فرهنگ و هنر ایران دارد.                                               46

کد خبر 2053906

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار