پیکر آیت الله حاج سید عباس سیدان هفته گذشته پس از تشییع جنازه باشکوهی در مشهد مقدس به نجف اشرف منتقل شد و پس از تشییع و طواف در حرم حضرت علی (ع) در قبرستان وادی السلام نجف اشرف به خاک سپرده شد .
حجت الاسلام فرقانی مدیر مدرسه علمیه سیدان و از شاگردان مرحوم آیت الله حاج سید عباس سیدان گفت : پیکر آیت الله سیدان بنا بر سفارش آیت الله العظمی سیستانی و با حضور فرزندان این مرجع عالیقدر و جمعی از بازماندگان آن عالم ربانی ، پس از تشییع در مقبره اختصاصی علما در وادی السلام به خاک سپرده شد .
وی افزود : در حاشیه این سفر فرزندان و بازماندگان مرحوم آیت الله حاج سید عباس سیدان با مراجع عالیقدر آیت الله العظمی سیستانی و آیت الله فیاض دیدار کردند و مورد تسلای مراجع عالیقدر قرار گرفتند .
گفتنی است ، آیت الله حاج سید عباس سیدان از علمای برجسته حوزه علمیه مشهد و از بازماندگان و مروجین مکتب مرحوم حاج میرزا مهدی اصفهانی پس از گذراندن یک دوره بیماری در روزهای آغازین سال 1391 در سن 82 سالگی دار فانی را وداع گفت .
/6262
نظر شما