خاطره علی اکبر صالحی از دیدار احمدی‌نژاد و ملک عبدالله/ وقتی برنامه‌های صداوسیما سعودی‌ها را عصبانی کرد

علی اکبر صالحی رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی با نقل خاطره‌ای از سفر خود به عربستان و ملاقات با ملک عبدالله در مورد نحوه ارتباط با سعودی‌ها توصیه‌هایی را مطرح کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی اکبر صالحی رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی کشور، در گفتگویی خاطره سفری به عربستان و اعتراض ملک عبدالله به توهین‌های صداوسیما را پیش کشید و گفت: در سفری که من و آقای دکتر احمدی نژاد به عربستان رفته بودیم، آقای ملک عبدالله خیلی مارا تحویل گرفت. در آن جلسه که مربوط به سازمان کنفرانس اسلامی بود؛ تمامی روسا شرکت داشتند و بسیار ایران را تحویل گرفتند.

صالحی در ادامه به دیدار خود و محمود احمدی‌نژاد با ملک‌عبدالله اشاره کرده و ادامه داد: در آن دیدار ملک عبدالله و بنده یکدیگر را در راهرو ملاقات کردیم و من را صدا زد. من فکر کردم می خواهد راجع به مساله سوریه، نفت، منطقه و یا مسائل دیگر صحبت کند. اما ایشان گفت که چرا شما در صدا و سیما و رسانه‌هایتان به من فحش می‌دهید؟ در صدا و سیما فیلمی از من که با رئیس جمهور آمریکا مشروب می خورم را نشان می دهید. آیا من مشروب می‌خورم؟ 

صالحی در ادامه این خاطره بیان کرد: آقای احمدی نژاد هم که بسیار آدم آرامی است، خطاب به ملک عبدالله گفت چرا عصبانی شده‌اید؟ در کانال‌ها به خود من هم فحش و ناسزا می دهند. این گفته احمدی‌نژاد باعث عصبانیت ملک عبدالله شد. او عصایش را بالا برد و گفت این چه حرفی است که شما می زنید؟ هر رئیس مملکتی که می‌آید، ادعای این را دارد که کشور من آزاد است.

صالحی در ویدیویی که بخشی از آن منتشر شده می‌گوید: من آمدم و به دکتر احمدی نژاد گفتم همه حرف من این است که عرب‌ها برایشان مهم نیست که نفت و سوریه و... چه اتفاقی برایش افتاده است. آنها فقط احترام می‌خواهند.

رئیس پیشین سازمان انرژی اتمی بیان کرد: آنها همیشه یک مثال دارند. اینکه به من احترام بگذار، عبای مرابگیر. عبای مرا بگیر یعنی من هرچه را که دارم بگیر، اما به من احترام بگذار. این موضوع را ما باید متوجه شویم و به شخصیت عرب‌ها خیلی احترام بگذاریم. ما باید با آمریکایی‌ها باید طور دیگری رفتار کنیم. با اروپایی‌ها و ترک‌ها هم باید بدانیم که چگونه رفتار و صحبت کنیم. 

صالحی در پایان در پاسخ به سوالی در خصوص ارتباط میان تهران و ریاض گفت: حالا اینکه شما می‌پرسید رابطه با عربستان برای ایران مفید است؛ باید بگویم به نظر من  مفید است، اما ما باید درست عمل کنیم.

۲۹۲۲۲

کد خبر 2058693

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین