۰ نفر
۱۴ فروردین ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۰

از عصر دوشنبه تا روز چهارشنبه بارش باران پراکنده، گاهی با رعد و برق، وزش باد و احتمال تگرگ در 14 کشور پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش خبرآنلاین، پیش بینی ها نشان می دهد که دمای هوا در سواحل دریای خزر که در روز دوشنبه بین 5 تا 10 درجه افزایش داشت، در روز سه‌شنبه با شروع بارندگی بین 6 تا 14 درجه کم می شود.

هوای خنک در روز چهارشنبه نیز در سواحل دریای خزر تداوم دارد و در روز پنج‌شنبه به تدریج دمای هوا در این مناطق به طور نسبی افزایش می‌یابد.

همچنین کاهش دما با شدت کمتر طی روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه به تدریج استان‌های خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی را نیز تحت تأثیر قرار می‌دهد.

از عصر دوشنبه تا روز چهارشنبه بارش باران پراکنده گاهی با رعد و برق، وزش باد و احتمال تگرگ در استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان، لرستان، زنجان، مرکزی، قزوین، البرز و تهران پیش‌بینی شده است.
47232 

کد خبر 205889

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پری IR ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    11 3
    هوا کبود شد این ابتدای باران است دلا شب دلگشای باران است اگر چه سینه من شوره زار تنهایست ولی نگاه ترم آشنای باران است
  • بدون نام IR ۱۹:۴۵ - ۱۳۹۱/۰۱/۱۴
    0 0
    وزش باد و احتمال تگرگ در 14 کشور پیش‌بینی می‌شود !!!

آخرین اخبار