واگذاری بیش از یک‌هزار انشعاب رایگان به مددجویان کمیته امداد هرمزگان

 معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) هرمزگان از واگذاری رایگان یک‌هزار و ۳۷۱ فقره انشعاب آب، برق و گاز به مددجویان تحت حمایت این نهاد در سال گذشته خبر داد. 

به گزارش خبرآنلاین، احمد سالاری جائینی روز سه‌شنبه در این رابطه افزود: این اقدام در راستای معافیت مددجویان از پرداخت هزینه‌های اخذ انشعابات انجام شده و شامل ۹۵۱ فقره انشعاب برق، ۲۹۰ فقره انشعاب آب و ۱۳۰ فقره انشعاب گاز است.

وی اظهار کرد: این خدمت بر اساس قوانین مصوب مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود و نیروهای کمیته امداد با همکاری دستگاه‌های مربوطه، شرایط بهره‌مندی مددجویان از این مزایا را فراهم می‌کنند.

معاون حمایت و سلامت کمیته امداد هرمزگان تصریح کرد: برای واگذاری این انشعابات، اعتبار ۳۰ میلیارد ریال از منابع مالی این نهاد هزینه شده است.

کمیته امداد امام خمینی (ره) با هدف حمایت از خانواده‌های کم‌درآمد، خدمات مختلفی از جمله کمک‌های معیشتی، اشتغال‌زایی و تسهیلات رفاهی ارائه می‌دهد.

46

کد خبر 2060070

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین